Следва

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Acne Studios, смелост за носене

Кожата и денимът са двата стълба, върху които Acne Studios се основава (и се чувства страхотно) от основаването си в края на 90-те години. Но вчерашното шоу е ясно потвърждение, че марката има какво да надгради. 

Runway преди 1 месец

Джони Йохансон признава, че през годините понякога е жадувал за други дизайни: „Мислех си: имам нужда от нещо друго. Имам нужда от това!“. И така, шиене, плетива и по-щателна работа с линията аксесоари и нова отправна точка за създаването на колекцията - работите на естонския художник Villu Jaanisoo.

На модния подиум видяхме свръхголеми кожени палта на голо, мотоциклетни гащеризони, текстурирани кожени рокли, напомнящи броня, велур, пуловери с масивна плетка и тънък трикотаж, дълги до земята палта с футуристични яки, плетени асиметрични рокли и, разбира се, деним във всякакви разновидности. От последния са направени и малките правоъгълни чанти. Обърнете специално внимание на сабото и кожените аксесоари, докато разглеждате цялата колекция на шведския бранд, в галерията и видеото >>> 




 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.