Следва

Най-добрите тоалети от колекцията Есен/Зима 2024/25 на Victoria Beckham

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Balenciaga

Преди есенно-зимното шоу, гостите и абонатите на каналите на марката получиха гласово съобщение от Демна Гвасалия като „обяснителна бележка“, в която той споделя какво е за него луксът. 

Runway преди 1 месец

„Това, което днес е наистина рядко, е креативността“, коментира дизайнерът. „Вярвам, че творчеството тайно се превръща в нова форма на лукс.“

Гвасалия добавя още, че в колекцията си се е опитал да съчетае своите архиви с архивите на самия Кристобал Баленсиага. В тази симбиоза от подходи видяхме всичко, което категорично свързваме с ерата на Демна в модната къща: от рокли с подчертани остри рамене, сложна деконструкция и обемни костюми с панталон до кожени палта с наранени подгъви. Сред аксесоарите обективът отново олови футуристични очила (страхотни за ски сезона), грамадни чанти (които харесваме много, защото очевидно са приспособени да поберат всичко и малко повече), ботуши над коляното и дълги шалове.


Balenciaga Pre-Fall 2024


Основният цвят е, разбира се, черен, а цялата колекция на Демна за Balenciaga Fall/Winter 2024 е в галерията и видеото >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.