Следва

Шведското чудо Ina Faaks и свободата да си вещица, кон или каквото си поискаш

Новата Louis Vuitton е it-bag на пролет 2024

Sac Atlantis се завръща гръмко. Скъпа, красива и секси, тя обещава да е аксесоарът на сезона.

 

All fashion преди 1 месец

След като затвори модната седмица в Париж, както винаги с размах, и ни пренесе в Есен/Зима 2024/2025, френската луксозна модна къща ни връща в настоящето, обявявайки това, което обещава да бъде задължителният аксесоар за Пролет/Лято 2024. Louis Vuitton всъщност изтупа праха от архивна чанта, обявявайки завръщането на Sac Atlantis, абсолютна икона на парижката марка. Универсална и ултрафункционална чанта, която се вписва идеално в тенденциите на предстоящия сезон, който вижда XL формите като главни герои на един изключително удобен, но ултра шик стил.

Моделът, който направи своя дебют на ревюто Пролет/Лято 2016, се завърна в светлината на прожекторите на модното шоу PreFall 2023 в Сеул, преди отново да се окаже главно действащо лице на Круиз 2024 на Изола Бела, разкривайки се като щрих светлина в бяла версия върху костюм с панталон. Какво ни харесва в този дизайн? Със сигурност детайлът с монограм, който украсява цялата чанта, истинска отличителна черта и подпис на Louis Vuitton Maison. Освен това нейният мек и щедър обем позволява да поберем всички основни неща (и повече), а специалното затваряне, което симулира възел, позволява да бъде демонстрирана на ръка по елегантен начин, както виждаме на модния подиум. 

Предлага се във варианти Monogram Classic, Monogram Reverse и Monogram Dune, всеки в голям и малък размер. Чантата е снабдена с регулируема подвижна презрамка, която позволява да се носи и на рамо, и със закопчалка, която също може да се сваля. На двете дръжки има етикет, подписан с инициалите LV в позлатен месинг. За да потвърдят, че това е новата IT чанта на сезона, международните знаменитости веднага я "подносиха" - от канадската актриса и модел Шей Мичъл до френския певец и текстописец Ууд Кид, заедно с американската шампионка по конен спорт Ив Джобс и южнокорейската певица Ким Тае Йон. Всички носят Atlantis Louis Vuitton, от което заключаваме - това ще е една от топ инвестициите на сезона. Онлайн ще ни е трудно да я намерим, тъй че едно пътуване до Париж в идните седмици изглежда задължително.  

More All fashion