Следва

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Робърт Патинсън и Сюки Уотърхаус станаха родители

37-годишният Робърт Патинсън и неговата любима, 32-годишният модел Сюки Уотърхаус, станаха родители за първи път.

Celebrities преди 4 седмици

Съобщението е на Daily Mail, които забелязаха двойката да се разхожда с количка. Самите звезди все още не са потвърдили новината за попълнението в семейството, а Сюки не е публикувала публикации в Instagram от три седмици. Все още не е известен и полът на бебето.

Бременността на мис Уотърхаус стана известна през ноември миналата година: на фона на слуховете, че двойката очаква дете, Сюки се появи в яркочервена рокля, от която всичко стана ясно. 

През декември миналата година се заговори и за годеж, след като красавицата се появи с пръстен с голям диамант на безименния пръст.

Сюки Уотърхаус и Робърт Патинсън, който обожаваме още от времето на "Здрач", са двойка от 2018 г. Дълго време те криеха връзката си, въпреки че многократно бяха снимани заедно, но в края на 2022 г. официализираха нещата, след като се появиха заедно на публично мероприятие. Двойката живее заедно и, както споделят техни близки, отдавна мечтае за дете. "Робърт е напълно готов за това. Връзката му със Сюки е невероятна. Той се чувства голям късметлия." Любимата му също излъчва щастие и любов, на които безкрайно се радваме. 

Това са те: 20-те най-горещи IT двойки в света.

More Celebrities