Следва

Помощ: възрастова разлика в любовта, кога става проблемно

И Мария Шарапова в очакване на бебе

Баща на детето е бизнесменът Александър Гилкс

Celebrities преди 2 години

Тенисистката Мария Шарапова обяви бременността си в социалните мрежи. Бащата е нейният годеник, съосновател на онлайн аукционната къща Paddle 8, Александър Гилкс. Това е първо дете и за 35-годишната спортистка, и за Александър, с когото се сгодиха през 2020 година (четете още: Обичта на известните: Мария Шарапова, бойфрендът-милионер и намекът за сватба). 

Мария публикува снимка на плажа, на която се вижда закръгленото й коремче. Тя подписа публикацията: „Важни начала! Яденето на торта за рожден ден за двама очевидно е моето нещо” (на 19 април Мария навърши 35).


Истории от живота: Мария Шарапова


През февруари 2020 г. тенисистката приключи професионалната си кариера. В спорта тя прекара общо 28 години (четете още: Дизайн за вдъхновение: Grand Slam имението на Шарапова).

Преди това и Бритни Спиърс се разговори за бременността си. Певицата сподели, че възнамерява упорито да избягва папараците, за да запази спокойствието си в този важен етап от живота, съответно ще я виждаме рядко. Допускаме, че и за Мария ще важи подобно правило през оставащите няколко месеца до появата на първородната й рожба. 

Желаем на всички щастливи бъдещи майки късмет и здраве! 

More from View Sofia

Спортът за един по-добър свят - най-красивите моменти в историята на Олимпиадите

Celebrity beauty преди 2 години

Олимпиадата свърши, като ни донесе огромна радост, вдъхновини ни за нови постижения, накара ни да заобичаме Негово величество спорта още повече.  Остана вкус на сила, страст и сърцатост, които преживяваме отново и отново, защото спортът е магия, а спортистите са хора, които съумяват да ни обединят и вдъхновят дори и в най-мрачните моменти от споделената ни история. А олимпийците пък са най-добрият проводник на усещането за глобално родство. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.