Следва

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Рядка поява: Анджелина Джоли с Вивиен

Анджелина Джоли и нейната 15-годишна дъщеря Вивиен присъстваха на премиерата на мюзикъла на Бродуей "The Outsiders" - адаптация на едноименния филм на Франсис Форд Копола от 1983 г.

Celebrities преди 1 месец

Актрисата се появи на червения килим за първи път от три години насам с дъщеря си Вивиен. Да, те често са засичани заедно от папараците, вкл. миналата седмица, но Вивиен практически никога не се появява официално публично, поради което появата й на това събитие привлече солидно внимание. Майка и дъщеря обаче не биха могли да пропуснат „The Outsiders“, защото и Анджелина, и Вивиен са продуценти на филма.

На червения килим 48-годишната актриса се появи в копринена рокля в цвят на бронз и кафява пелерина, а Вивиен - със син работен гащеризон и маратонки, което е препратка към оригиналния филм. Музикалният продуцент Джъстин Ливайн позира редом с тях в идентичен работен комплект. За разлика от други деца на звезди, най-малката дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит не носи грим, изглежда като обикновена тийнейджърка и много прилича на баща си в младостта му.


Анджелина Джоли, Вивиен Джоли-Пит и Джъстин Ливайн 


 

Припомняме, че Брад и Анджелина се разделиха през 2016 г. Актьорът вече не настоява за общо попечителство над децата, а самият процес, осем години по-късно, е към своя край. Пит има напрегнати отношения с осиновените си деца, но 17-годишната му биологична дъщеря Шайло реши да живее с него и също да свърже живота си с филмовата индустрия.

Наскоро Анджелина отново се оказа в центъра на скандал, твърдейки, че Брад Пит я е малтретирал физически още преди известната кавга в самолета, довела до развода на двойката. Актьорът не си замълча, а обвини бившата си съпруга в лицемерие. 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.