Следва

Кралици: Летисия и Максима в Амстердам

Всичко, което знаем дотук за Бриджит Джоунс 4 и Хю Грант в него

Когато чуем името Бриджит Джоунс мометално в съзнанието ни изниква жената, която е в началото на 30-те години и не е размер 0.

Celebrities преди 1 седмица

Тази, която все още не е намерила своята половинка и която изпива няколко бутилки вино и изяжда няколко кутии със сладолед, докато не преживее поредното любовно разочарование, а след това се качва на кантара и се чуди как да свали тези нови 2 килограма. Бриджит Джоунс е жената, която сме (или сме били в даден период от живота) всички ние. Тя е тази, която ни показва, че любовта ни намира, когато най-малко очакваме, понякога и с този, с когото най-малко очакваме, че правилният човек ще ни приеме с всичките ни странности, че трябва да сме смели и да не се отказваме. В същото време филмът ни връща в началото на 2000-те години, когато не бяхме толкова обзети от дигиталния свят и повечето неща се случваха в реалния живот. Хубаво си беше...


Колин Фърт, Рене Зелуегър, Хю Грант на премиерата на "Дневникът на Бриджит Джоунс"

Втората и третата част също грабват вниманието и се превръщат в хитови филми, а сега сме в очакване на „Бриджит Джоунс 4“ и се чудим дали нашият любим Хю Грант, който отсъстваше от третия филм, ще се завърне с гръм и трясък (вижте още: "Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс).

Това, което знаем със сигурност е, че премиерата на „Бриджит Джоунс 4“ е планирана за 14-ти февруари 2025 г. Въпреки че все още не е потвърдено, говори се, че новите персонажи включват кандидата за „Оскар“ Чуетел Еджиофор и Лео Уудал от „Белият лотос“. Ще станем свидетели и на завръщането на така омразния (но същевременно харесван тайно) Даниел Кливър, разбира се, изигран от любимия Хю Грант, който толкова ни липсва в последния филм. Тук възниква въпросът – а къде е Дарси? Остава да разберем...

Трилогията „Бриджит Джоунс“ стартира през 2001 г. с „Дневниците на Бриджит Джоунс“ – в главните роли: Рене Залуегър, Хю Грант и Колин Фърт. Ролята на жена в началото на 30-те си години, бореща се с объркан любовен живот и излишни килограми, носи на актрисата първа номинация за „Оскар“, статуетка, която тя печели едва през 2020 г. за биографичния филм за живота на Джуди Гарлан - "Джуди". Ром ком сагата продължава през 2004 г. с „Каква бъркотия, Бриджит Джоунс!“ и завършва с „Бебето на Бриджит Джоунс“ през 2016 г. 2025 г. ще ни позволи да видим новите приключения на нашата трагикомична героиня в „Бриджит Джоунс: луда по това момче“, който ще излезе точно на Свети Валентин (вижте още: Сладурче: Хю Грант и най-готините му 10 романтични дуета).

Сюжетът на „Бриджит Джоунс: луда по онова момче“

Четвъртият филм е базиран на третата книга от английската писателка Хелън Фийлдинг. Той ще разкаже как 50-годишната Бриджит Джоунс се бори с майчинството, с това да е необвързана и с всекидневните трудности на една жена. Ако филмът следва сюжета на романа, обичният скован романтик Марк Дарси (Колин Фърт) няма да участва. Вместо това, се появяват нови любовни тръпки с доста по-млад мъж - 29-годишния Рокстър (Лео Уудъл). Но, ако трябва да сме честни, тайничко се надяваме, щом Даниел Кливър се завръща, да видим отново и Марк Дарси.

Едно е сигурно – вече знаем къде ще сме на 14-ти февруари догодина, ако нямаме срещи. Но и така да е, не бихме се оплакали, ако прекараме Свети Валентин в компанията на мис Бриджит Джоунс.

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 17 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.