Следва

Микро и Макро в Ракурси

AC/DC Live. Условия за ползване!!!

Две седмици преди първия концерт на AC/DC в България, подготовката за събитието тече с пълна сила...

Events преди 13 години

Две седмици преди първия концерт на AC/DC в България, подготовката за събитието тече с пълна сила. Организационно то ще бъде обезпечено максимално, за да могат над 50 000 родни фена да преживеят неповторимо така чакания лайв на австралийските легенди.

Съвсем скоро ще разберем и кой ще подгрява рок величията! Засега ще издадем само, че се очаква преди AC/DC на сцената да се качат една чужда и поне една българска банда!!!

Всички, които ще станат част от рок концерта на годината, трябва да знаят следното:

Oколо Националния стадион Васил Левски ще бъде изградена буферна зона за удобство при пропускателния режим. В тази зона ще бъдат обособени 9 КПП-та (Контролно пропусквателни пунктове). Те ще осигуряват достъп до входовете на стадиона по следната схема:

КПП 1 – входове 24, 25, 26
КПП 2 – VIP вход
KПП 3 – вход 1 за инвалиди (ще има изградена рампа)
КПП 4 – вход 2,3,4,5
КПП 5 – вход 6,7,8,9
КПП 6 – вход 9,10,11
КПП 7 – вход 11,12,13, сектор В терен
КПП 8 – входове 13,14, сектор В терен
КПП 9 – входове 14, 15, 16

Организаторите предупреждават:

Билетите от всички ценови категории за концерта на AC/DC са безплатни за деца до 10 години. Моля, имайте предвид, че при влизане ще бъде поискано доказателство за точната възраст на детето. Ако придружителят не може да предостави такъв документ, е възможно да се наложи закупуването на стандартен билет за детето. За документ ще се счита освен Акт за раждане и валидна ученическа карта, заедно с попълнена декларация.

За да бъдат допуснати в рамките на концерта лица до 18 г, те трябва да бъдат с родител или придружител. Един пълнолетен може да придружава максимум две деца или непълнолетни. Родителят или придружителят трябва да притежава валиден билет за фестивала и при влизането в стадиона трябва да предостави попълнена декларация с данните на детето. Моля, носете два екземпляра от декларацията. Единият се дава на охраната при влизане, а вторият остава за Вас в случай, че ви бъде поискан за повторна проверка от полицията вътре в стадиона.

На всички КПП-та ще бъдат достъпни декларации за придружители на непълнолетни лица. Препоръчително е декларацията, необходима в 2 екземпляра, да бъде попълнена и подготвена предварително за удобство на преминаващите. Документът можете да откриете тук:

И не забравяй да викаш и да се забавляваш!

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?