Следва

Кой не обича Бийонсе?!

Митко, пак си на екран

Тази неделя, 9 май, в 16:00 ч. стартира забавно-развлекателното предване Таблоид с водещ Димитър Павлов...

Events преди 13 години

Тази неделя, 9 май, в 16:00 ч. стартира забавно-развлекателното предване Таблоид с водещ Димитър Павлов. Предаването ще е 30 минути и ще представя любопитна селекция от видеоматериали, от световния телевизионен обмен, които водещият ще коментира по типичния за него забавен начин.

В Таблоид ще можеш да видиш най-актуалните новини от всякакви сфери - спорт, музика, кино, мода, лайфстайл, наука, техника, природа, дори и криминални новини.

Зрителите ще могат да научават и всичко най-интересно и любопитно от живота на звездите.

Седмица по-късно - от 16 май ще стартира и рубриката Таблометър, която в контекста на конкретното предаване ще показва отношението на българите по показаната тема.

Тя ще представя социологически изследвания на злободневни, вълнуващи масовата аудитория въпроси, актуални обществени теми, интерпретирани по забавен начин.

Пак по bTV.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.