Следва

Мария от Мери бойс бенд разказва за борбата с левкемията в "Търси се"

GLAMOUR празнува рожден ден през юни!

Не пропускай юбилейното издание на GLAMOUR! По случай първия рожден ден на списанието валят подаръци!...

Events преди 13 години

Не пропускай юбилейното издание на GLAMOUR! По случай първия рожден ден на списанието валят подаръци! Понеже не можем лично да те почерпим с торта, заедно с твоя преливащ от летни емоции юнски брой ще получиш един от следните мини-продукти на известни марки: душгел, шампоан, дезодорант, витамини, автобронзант или лак за нокти! Но това не е всичко - с първата по рода си игра “Къде е бил твоят GLAMOUR?” можеш да спечелиш още куп сладки разкрасяващи награди – спирала за мигли, слънцезащитни комплекти, гланц за устни...

Този път на корицата е Лейтън Мийстър от “Клюкарката” със свежа ваканционна визия и брутално откровено настроение. Подслаждаме суровото й отношение към любовта с романтичен разговор за музика и звезди с Орлин Павлов в рубриката “Обедна среща” и с идеите на “отчаяната съпруга” от “Станция Нова” Даниела за това как да поддържаш пламъчето във връзка, в която и двамата сте много заети.

В списанието те очакват куп поглъщащи четива - “преговор” на най-брилянтните съвети, които сме публикували през изминалата година, психологически превод на скритите значения на паразитни думички като “Фактически” и “Разбираш ли?”, мъжка изповед “Как тя ме покори на първа среща”, както и трагикомичните признания на силния пол по отношение на женската анатомия. Приготвили сме ти и изненадващ секс-наръчник за благороднички по душа със 7 златни правила за поведението на истинската дама в леглото.




Този месец GLAMOUR разследва три сериозни и нашумели теми: защо сме толкова шокирани, когато жена извърши престъпление, какво трябва да знаем за сигурността си във Facebook и за здравето на кожата си под коварните слънчеви ласки.

С юнския брой на GLAMOUR можеш да набележиш своя предпочитан маршрут сред греещите тенденции на сезона. Ако си романтичка, мечтателният грим в пастелно розово и лазурно синьо е точно за теб! Ако си спортно-елегантна натура, хвърли поглед на бермудите и класическата лятна подборка от бели дрехи.

Ако си работохоличка, която прекарва жегите в преследване на офисни амбиции, с идеите ни за делово облекло в горещините със сигурност ще те забележат!

А ако смяташ да купонясваш на морето докато не дойде септември, страниците ни с плажен стил ще приковат вниманието ти. А каквато и да си по характер, нестандартното ни пътешествие зад Северния полярен кръг и омайните ни шоколадови рецепти ще те омагьосат!

Какво чакаш още? Тичай за GLAMOUR!

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?