Следва

Летни трикове в грима - монохромен look в праскова стои добре на лятното слънце

ДА или Не - гримирани мъже?

Вярно е, че хубавият мъж си е хубав, без дори да полага кой знае какви грижи за външния с и вид.

Hair преди 13 години

Вярно е, че хубавият мъж си е хубав, без дори да полага кой знае какви грижи за външния с и вид.

Също така е вярно, че по-голямата част от мъжете изведнъж придобиха онзи мачо вид, наложен от разни футболисти и други мъже с определено грешна представа за мъжки стил.

За радост, тази метросексуална тенденция започва полека да отминава и с пълен с надежда поглед си казваме „Амин!” всеки ден, когато видим мъж с „мъжки” вежди.

Днес обаче се замислихме за една тенденция във вида на днешния мъж.

Мъже, какво се случва? Защо всеки ден виждаме поне по един мъж, най-малкото с фон-дьо-тен?

Надали всички сте телевизионери и тъкмо излизате от ефир. Хубаво, поддържате външния си вид, но посягането към несесера на любимата, не най-удачният вариант да подчертаeте хубавите си очи. Всичко се забелязва отдалеч.

Дoбре де, съгласни сме, че балсамът за устни е почти задължителен, там причините са други, но фон-дьо-тен, молив и всякакви декоративни козметични продукти, свити от чуждата чанта са повече от непрепоръчителни.

Наистина напоследък виждаме козметични линии за мъже, съдържащи пудра, молив и безцветно червило (Jean Paul Gaultier пусна мъжка линия гримове, наречена Monsieur, съвсем наскоро), но не мислим, че имате нужда от това. Добре сте си в естествения си вид, а ние, дамите, ви предпочитаме по-натурални отвсякога, поне според нас.

Затова днес питаме вас, нашите читателки, ДА или НЕ на модерния мъж с грим. Мислите ли, че един добре изглеждащ мъж трябва изобщо да носи някакъв грим и ако да – какви да са точно продуктите?

Оказа се, че нашето общо мнение на редакторския екип е повече към ретроваринта.
А вашето, мили дами?
 


 

More Hair