Следва

Чуй хитовите парчета на сезона във DJVIBES напълно безплатно

Наближава Exit фест. Подготви се за голямо пътешествие

Остават по-малко от две седмици до началото на 11-тото поредно издание на най-големия в Югоизточна Европа...

Events преди 13 години

Остават по-малко от две седмици до началото на 11-тото поредно издание на най-големия в Югоизточна Европа музикален фестивал – EXIT фест.

Напрежението и суетнята зад сцените са повече от нажежени, извършват се последни приготовления преди фестивала да посрещне очакваните стотици хиляди посетители и да даде арена за изява на планираните 600 изпълнители.

Ако си бил на EXIT и преди, виждал си, сякаш, специално създадената за фестивала крепост, чувал си най-добрите световноизвестни и ъндърграунд изпълнители, може би дори си посрещал изгрева на My Bell Dance Arena, случайно си се запознал с една - две известни личности, създал си едно - две нови приятелства... Ако не си изживял всичко това, просто трябва да го направиш и едва ли има по-добър начин от това, да посетиш 11-тото издание на фестивала EXIT.

Има няколко показателя, които сочат, че хедлайнeрите на EXIT тази година са дългоочаквани: повечето от тях са имали нови музикални проекти тази пролет, почти няма медия, която да не е публикувала материал за един от албумите на LCD Soundsystem и Pendulum, или за очакваните албуми на The Chemical Brothers и Röyksopp, сингли, които са по върховете на класациите, повечето от хедлайнeрите свирят и по други световно известни фестивали...

На 25 май, три години след излизането на наградения с Mercury дебютен албум Myths of the Near Future, Klaxons пуснаха втория си сингъл Flashover на klaxons.net, с който анонсират дългоочаквания втори албум Surfing The Void.

The Chemical Brothers тръгнаха на турне с дванадесет концерта тази година и може да прочетеш всичко за представянето им в London's The Roundhouse на guardian.co.uk.

Има още толкова много неща, но няма да прекаляваме повече засега.

До следващия път, ние ще си слушаме Flashover, ще сърфираме из Youtube за живи изпълнения на хедлайнърите на EXIT, ще се наслаждаваме на новите им албуми и ще готвим още изненади...

Бъдете готови...EXIT идва!
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.