Следва

Ако Джеймс Бонд носеше пола...

Ели Гигова ще замести Лора Крумова в "Здравей България" в поредната тв заменка

Лора Крумова изглежда няма да се върне от лятната си отпуска, за да води Здравей България през есента. Т. е, ще...

Events преди 13 години

Лора Крумова изглежда няма да се върне от лятната си отпуска, за да води Здравей България през есента. Т. е, ще се върне най-вероятно, но не и като тв водеща.

Заместничка на Лора е не коя да е, а дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов Ели Гигова, а пък Ники Стойнов напуска окончателно. То и без това май не му се получаваше, а и след Милен, едва ли Нова ТВ ще имат по-атрактивен и професионален водещ на сутрешния блок.

Защо и Лора, която устоя на няколко заменки на партньори, това все още не знаем. Говори се, че заради 5-годишния труд на миньончето в ефир на „Здравей България”, продуцентите са й дали заслужен отпуск, както и възможността да реши дали да води друго предаване.

От цялата сложна формула на екран остават чудната двойка Витомир Саръиванов и Ели Гигова - двама бивши спортни водещи.

От Нова тв са предложили на Никола Стойнов, който смени Милен Цветков, отново да се върне, но само като водещ на спортната рубрика в “Здравей, България”, пише в dir.bg. Той обаче им отказал.

Докато се реши кой кой ще е в ефира обаче има още работа. Най-вероятно през август,. в първите две седмици, “Здравей, България” ще излъчва от плажа на Варна, заради това, че сегашният му водещ Вито, също ще се нуждае от почивка.

А пък на есен ни чакат много тв изненади. Пък ще видим!

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.