Следва

В четвъртък ще загряваме за SPIRIT of Burgas

"Приятелите" щурмуват PRO.BG от 4 август. Гледай да не ги изпускаш

От 4 август почитателите на хитовата американска поредица „Приятели” ще се срещнат отново с любимите си герои...

Events преди 13 години

От 4 август почитателите на хитовата американска поредица „Приятели” ще се срещнат отново с любимите си герои. Сериалът е свежа, остроумна и забавна комедия, която проследява живота на шестима приятели в Ню Йорк, които търсят кариера, любов и щастие и разчитат един на друг за подкрепа.

Зрителите на PRO.BG ще видят разказите за любовта, секса, кариерата и онзи кратък период от живота, когато всичко е възможно.

Отново ще стискаме палци за поредното прослушване на Джоу, ще повтаряме великите реплики на другарите и педантичните изблици на Моника.


Дженифър Анистън, Къртни Кокс, Лиза Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър изпълняват главните роли в „Приятели," създаден от "Брайт-Кауфман-Крейн прадъкшънс" съвместно с "Уорнър Брос. Телевижън".

Сериалът е носител на редица награди „Еми” (номиниран общо 63 пъти в различни категории), награди на зрителите в Америка (1995, 1996, 1997, 1999), награди за най-добър тв сериал, награди „Златен Глобус” за най-добър телевизионен сериал (1997, 1998), номиниран за любим тв сериал в „TV Guide Awards” през 1999, печели „Teen Choice Award” през 2000г., както и наградата на зрителите през 2000г. и много др.

Приятелите са хората, към които се обръщаш за съвет в объркания си любовен живот.

Те са хората, с които можеш да се тъпчеш пред телевизора.

Те са хората, които те виждат такъв, какъвто си, а не такъв, за какъвто се надяваш да те помисли поредното гадже. Но най-важното е, че те са хората, с които можеш заедно да се посмееш или ядосаш на всичко, което животът сервира на един млад човек без сериозна връзка, който се опитва да си намери място в живота.

Първият сезон на един от най-успешните ситкоми на всички времена започва излъчване от понеделник до петък от 13:00 часа.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.