Следва

Джулия Робъртс пренебрегна ботокса, иска да остарее елегантно

Имаш си подарък във формата на ACQUA DI GIOIA. Виж дали тук пише твоето име!

На съвсем случаен принцип трябваше да изберем само едно име, на което откровено завиждаме...

 

Celebrity beauty преди 13 години

Джорджо Армани възхвалява радостта на сетивата с новия си аромат ACQUA DI GIOIA, който главозамайващо гали кожата, а ние искахме да те зарадваме с възможността да го спечелиш.

Стотиците писма, с които потвърдихте участие във мейлинг лист с новини и промоции за продукти, всяка от вас, мили дами, имаше шанса да получи невероятното лятно ухание.

На съвсем случаен принцип трябваше да изберем само едно име, на което откровено завиждаме - Мариета Коралска.

Освен името, електронната поща и телефона, не знаем повече за Мариета, но сме сигурни, че това лято, колкот и малко време да остана, всичко в живота й ще се върти около ACQUA DI GIOIA.

Мариета, пожелаваме ти мокър и сладък август, точно както си го представяме с уханията на Giorgio Armani.

Прочети подробна информация за аромата>>

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя