Следва

Placebo на 13 септември в София

Джеймс Уорлик отново е в играта. Сега е звезда в новия сезон на Стъклен дом

Днес американският посланик засне първите си сцени за втория сезон на сериала „Стъклен дом”, който стартира...

Events преди 13 години

Днес американският посланик засне първите си сцени за втория сезон на сериала „Стъклен дом”, който стартира скоро по bTV.

Той влиза в ролята на американски посланик, но няма да играе себе си. Тази роля е дебютна за него, а първата му сцена е с актьора Калин Врачански.

За радост на зрителите посланикът ще говори на български. Снимачната площадка е самото американско посолство. Кабинетът, в който ще бъдат заснети сцените, не е оригиналният кабинет на дипломата, но декорът прилича на работното място на Н.Пр. Джеймс Уорлик.

В ролята на асистентка на посланика ще влезе красивата блондинка – модел и начинаеща актриса Маринела Ангелова. Джеймс Уорлик не смята, че ролята му е трудна, тъй като реално ще пресъздаде онова, което върши всеки ден. „По-лесно е да съм американски посланик, отколкото истински актьор”, сподели той.



За семейството си дипломатът разказа, че е изключително развълнувано от участието му в сериала и близките му нямат търпение да го видят на малкия екран.

На въпроса на децата си кой американски сериал може да бъде сравнен с продукцията на bTV, посланикът е посочил „Отчаяни съпруги”.

На върпоса дали би сменил професията си с тази на актьор, Джеймс Уорлик сподели, че ако получи покана от изпълнителните продуценти на сериала на bTV - «Камера» след края на мандата си, с удоволствие би приел.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?