Следва

Филмът Somewhere на София Копола спечели "Златен лъв" на 67-ото издание на кинофестивалa във Венеция

„Референдум” стартира на живо от Брюксел

Референдум” стартира новия сезон от телевизионното студио на Европарламента в Брюксел. Декор на едночасовата...

Events преди 13 годиниРеферендум” стартира новия сезон от телевизионното студио на Европарламента в Брюксел. Декор на едночасовата дискусия на живо ще бъде модерното мобилно студио, построено наскоро в европейската столица. От него са излъчвали авторитетни телевизионни канали като ВВС, TV5 и белгийската обществена телевизия.

„Референдум” няма да изневери на стила си и ще потърси отговорите на най-дискусионните теми в Европарламента тази седмица – проблемът с българските и румънските роми, икономическото бъдеще на Европа, ограниченията за работа на българските работници.

В дискусията с водещ Добрина Чешмеджиева ще участват евродепутатите Андрей Ковачев, Димитър Стоянов, Илияна Йотова, Надежда Нейнски, Филиз Хюсменова, Станимир Илчев.
Референдум на живо от Брюксел, вторник, 14 септември, 21 часа.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.