Следва

Истина ли е "Истината за нас"

Стартира телевизионният канал TLC, предназначен само за дами

TLC е водещ канал от портфолиото на Discovery Networks, насочен към женската телевизионна аудитория, а излъчването му в България стартира от 1 октомври 2010...

Events преди 13 години

TLC е водещ канал от портфолиото на Discovery Networks, насочен към женската телевизионна аудитория, а излъчването му в България стартира от 1 октомври 2010.

Каналът е създаден за жени между 25 и 49 години и ще излъчва най-добрите лайфстайл и риалити предавания от целия свят.

“Предаванията по TLC представят живота на модерните жени в България, като показват многото аспекти от ежедневието на различни и наистина заети дами. Няма значение дали си работеща майка, която се нуждае от съвет как да съвместява професията и семейството си, интересуваш се от мода и от най-актуалните тенденции или планираш големия си сватбен ден – TLC има подходящото предаване за теб”, коментира Пол Уелинг вицепрезидент за каналите от портфолиото на Discovery Networks за разрастващите се пазари. “Още със старта си каналът се превърна в огромен хит сред жените в САЩ и задържа водеща позиция и до днес. Убедени сме, че българските зрители много ще се заинтригуват от завладяващите, вдъхновяващи и забавни и предавания, излъчвани по TLC.”

Каналът ще стартира със специално подбрана селекция от предавания. В програмата зрителите ще могат да гледат световно нашумялата риалити поредица Кой ще отслабне най-много. Тя проследява участници с наднормено тегло в състезанието им да свалят възможно най-много килограми, за да може един от тях да грабне голямата награда.

Още с премиерата на TLC зрителите ще могат да проследят предаването Живот или смърт: Медицински загадки – разказ за невиждани мистерии около човешкото тяло, както и поредиците Истинската Палечка и Момичето с рентгеновите очи.



Вечерите всеки вторник ще бъдат посветени на предизвикателството да бъдеш родител и да се грижиш за семейство. Голямата премиера на поредицата Джо Фрост: Възпитател на родители ще покаже някои от най-непослушните и проблемни деца на планетата, както и техните родители, които в безизходицата си се обръщат към нея, с молба за помощ и съвет как да се справят с децата си.

Четири сватби е хитът на вечерите в сряда. Това изключително забавно шоу, превърнало се в култ в Щатите и Англия, показва четири булки докато те взаимно критикуват сватбите си с тайната цел тяхната собствена сватба да бъде избрана за победител и да грабнат голямата награда – меден месец.

Вечерите в четвъртък ще ни направят част от Сладка надпревара – нова поредица, проследяваща как най-добрите сладкари в света се състезават един срещу друг при изработката на вкусен шедьовър.



В петък TLC е посветен изцяло на модата. Ключовата поредица е Опасната Кел. Шоуто показва живота на Кели Кутрон – една от най-влиятелните жени в пиар сферата в Ню Йорк – докато Кели подготвя седмицата на модата в Ню Йорк и успоредно с това съчетава грижата за семейството си в града, който никога не спи.

Жените полицаи от окръг Броуърд ще забавляват дамите в събота вечер. Тази зарибяваща документална поредица проследява истински жени полицаи в стремежа им да покажат, че представителките на нежния пол имат достатъчно кураж да упражняват една традиционно мъжка професия и да всяват ред по улиците на Флорида.

От 1-ви октомври TLC ще замени до сега излъчвания канал Travel & Living в пакета от канали на Blizoo, Total TV, Vivacom и M-Sat. Много от популярните в България предавания на Travel & Living като Краля на тортите, Как не трябва да се обличаме, Кажете ДА на булчинската рокля и Татуировки в Ел Ей ще останат част от програмата на TLC.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?