Следва

Два билета за концерта на Scorpions за фен номер 3000. Истина е, действай

Иновации: Безплатни напитки и дъвки в цената за театър

През новия театрален сезон зрителите, закупили билети за всички постановки на театрална формация...

Events преди 13 години

През новия театрален сезон зрителите, закупили билети за всички постановки на театрална формация „Мелпомена”, ще получават като бонус безплатни напитки и дъвки.

Идеята е на мениджъра на трупата Светлин Стоилов, който залага на „американската формула” в управлението и правенето на театър.

Живял повече от 5 години отвъд океана, Светлин знае, че специалното отношението към зрителя е важна предпоставка за успеха на частния театър.

Представленията на „Мелпомена” са едни от най-любимите и предпочитаните сред софийска публика. Затова и билетите за комедиите „Вражалец” и „Благородният испанец” се изкупуват за броени дни след старта на продажбите.

Срещите с Димитър Рачков, Любо Нейков, Стефан Рядко, Асен Блатечки, Деси Бакърджиева, Елена Петрова, Светлана Бонин, Мария Статулова винаги са подплатени с много смях и незабравими емоции. За да компенсира трудностите около намирането на билети и за да засвидетелства уважение към ценителите на театралното изкуство, директорът на частната формация ще раздава подаръци.


Вражалец

„Чрез този макар и малък жест искам да изкажа благодарност към нашата публика за доверието и обичта, които получаваме. Щастлив съм, че дори и в момент, особено труден за българския театър, салоните ни са винаги пълни”
, споделя Светлин Стоилов, син на големия режисьор Георги Стоилов, създател на „Мелпомена”.

Следващите представления на актьорите от „Мелпомена” ще бъдат на 12 и 13 октомври в театър „Сълза и смях” /ул. Г.С. Раковски 127/, който от тази есен вече е открита сцена на Народен театър „Иван Вазов”.

Билети за „Вражалец” и „Благородният испанец” се продават на касите и на двата театъра.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?