Следва

Fusion разхлаждане по обяд - Mojito с диня

Истински лъжи

Отношенията между хoрата никога не са били прости. Думите са мнгозначителни, а действията винаги– подлежат на дълбок анализ...

Health преди 16 години

Отношенията между хoрата никога не са били прости. Думите са мнгозначни, а действията винаги– подлежат на дълбок анализ. Предупреждаваме те, че след като прочетеш следващите редове, нищо в твоята връзка няма да е същото.

Говорим си за отношенията мъж – жена. Ще си кажеш, толкова неща се казаха по този повод, че едва ли има нещо недоизказано. Ние открихме една не до там изчистена тема – мъжките лъжи. На дамски разговор тази тема възникна спонтанно и даде да се разбере, че никоя от нас не може да определи поне една тип „боли ме главата” мъжка лъжа.

Събрахме най – близките си malе приятели, почерпихме ги и поведохме разговора в желаната от нас посока – Кои са обичайните мъжки лъжи, момчета?!

Ето какво споделиха те:

1. За външния ти вид:

Изглеждам ли дебела с тази рокля? – „Ами защо си я купила, ако си имала съмнения, по дяволите!!!” – бе общият коментар, който си остава в кръга на близки приятели. Отговорът почти винаги гласи – Изглеждаш прекрасно! (а продължението наум е „мразя да закъснявам..дано не реши да се преоблича). Същото се отнася за грима, косата, новата чанта, всичко, което отнема вниманието ти от Него. В края на крайщата нали си с него!

2. За приятелите и семейството ти:

„Да, много са приятни... само да се виждаме по-рядко”. Това е мнението за хората, които са важни за теб сами по себе си, не заради него. Ако е достатъчно интелигентен, в което ние не се съмняваме, ще подходи деликатно, за да не обиди никого. Но ти го имай предвид!

3. За интимния Ви свят:

Златното правило х3 е в действие. Ясно е, че мъжете се доказват чрез пари, коли и жени. И колкото повече, толкова повече. Каквато и цифра да спомене, раздели на 3 и ще получиш реалния брой.

Е, бутилката свърши, а с това и разказите. Това синтезирахме ние. Мили дами, Вие сте на ход.

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.