Следва

We love или три пъти "Ура" за еко модата

Довърши историята, спечели ни с въображение! La Dolce Vita

И ето! Край! Подписа го! След 6 месеца отчаяно търсене на квартира, Виктория най-накрая се сдоби с договора зa...

Fashion преди 13 години

Защото обичаме да ти разказваме истории. Хубави истории, понякога съвсем въображаеми, понякога почерпени от личните преживявания на един или друг от екипа на ViewSofia.

И правим всичко, за да изглежда животът ни някак по-сладък, да сме по-нетърпеливи към утрешния ден и да разчупим клишето рутина!

В поредната съвременна приказка обаче ще участваш и ти, скъпи приятелю.

От понеделник, в продължение на 10 дни, или две работни седмици към всекидневния душ от свежест, прибавяме и по една градкса историям.

През тези 10 дни, ти, скъпи приятелю, ще четеш и попиваш всяка ситуация, ще опознаваш героите, ще си фантазираш за финала на тяхната приказка, а накрая, всяка необикновена исто с модни илюстрации ще я довършиш ти.

Към една от всички истори, разчитаме твоето въображение да напише най-добрия финал, и както винаги, победителят получава и голямата награда – този път е най-красивият - HP mini 210!

Е, ако си готов, да продължаваме!


И ето! Край! Подписа го! След 6 месеца отчаяно търсене на квартира, Виктория най-накрая се сдоби с договора за наем на апартамент сгушен на мечатаната ул. Шишман.

Вече можеше спокойно да се разходи в парка, където възнамеряваше да пробяга всяка сутрин през следващите месеци. Само като си помисли какво преживя и как започна всичко...

Довърши на [email protected]

Забележка: Към всяка от историите ти трябва да добавиш подходящия финал, а най-добрият от 10-те ще се избира от специален екип и ще получи голямата награда - HP mini. Историите са 10, но наградата е само една, така че ти можеш да играеш и на 10-те или да си избереш само една от тях, но крайният победител е един.

Виж първата история и ни напиши за края >>

Виж втората история и ни напиши за края >>
Виж третата история и ни напиши за края >>
Виж четвъртата история и ни напиши за края >>
Виж петата история и ни напиши за края >>
Виж шестата история и ни напиши за края >>
Виж седмата история и ни напиши за края >>

Лаптоп HP mini 210 
Късо палто Penny Black 420 лв.
Ръкавици Tosca Blu от бутик Purple 130 лв.
Пола P&M 59 лв.
Колан Mango 49 лв.
Чанта Furla 340 лв.
Очила Mango 35 лв.


Стайлинг: Иван Цуцуманов
Модел: Христина @ Ivet Fashion

More from View Sofia

More Fashion