Следва

Ню Йорк в бутилката на DKNY

Перфектен празничен маникюр с Micro Cell 2000

Проучванията показват, че 85% от жените по света и над 90% от европейските са се сблъсквали с проблема меки и чупливи нокти, за чието отстра¬няване са използвали различни видове заздра¬вители – лакове, масла, лосиони, кремове и т.н.

Nails преди 13 години

Проучванията показват, че 85% от жените по света и над 90% от европейските са се сблъсквали с проблема меки и чупливи нокти, за чието отстра¬няване са използвали различни видове заздравители – лакове, масла, лосиони, кремове и т.н. В повечето случаи резултатите от тяхната употреба са незадоволителни. Това се дължи на неспособността на по-голямата част от използваните продукти да разгърнат своето действие и в трите пласта на нокътя и да се справят с проблема радикално и трайно. При тяхното използване нокътя наистина става по-твърд, но за сметка на това – нееластичен.

Повече от 20 години специалистите от лабораториите на МICRO CELL създават с помощта на науката козметични продукти, за да помогнат на милионите жени да решат проблема с чупливите и меки нокти. Продуктите на МICRO CELL успешно се справят с него и помагат на всяка жена да подчертае по най-красив начин своята индивидуалност – по ръцете ще ги познаете!

Серията 2000 на MICRO CELL са козметични продукти, разработени да подчертаят индивидуалната красота на всяка жена.

MICRO CELL 2000 възстановява протеиновата молекула във всички пластове на нокътя, вместо да го запечатва и консервира. Активните вещества проникват в дълбочина и действат от долу на горе. Бързите резултати се дължат на синергичното действие на специално подбраните съставки и подходящата им концентрация. Радикалното и трайно справяне с проблема – меки и чупливи нокти с помощта на MICRO CELL 2000 и то за кратко (2–3 седмици) определят продуктите от серията като водещи в тази област с над 150 милиона потребители в Европа.
Заздравителят Nail Repair / Nail Vital e специално разработен за меки и чупливи нокти. Той възстановява белтъчната молекула в роговия слой на нокътя. Заздравява увредените нокти, а краищата им са защитени от нацепване и разрушаване. Резултатите са видими след кратковременна употреба (2–3 седмици) Продуктът се предлага в три варианта – гланц (заздравява нокътната плочка, изглажда неравностите и придава блясък), мат (без гланцов отблясък, подходящ за перфектния маникюр на мъжете) и лайт (с 50% по-ниска концентрация на активните съставки, приложим при извънредно тънки нокти).

В два последователни дни на всеки нокът се нанася равномерен слой от заздравителя, без да се изтрива. На третия ден ноктите се почистват с лакочистител без ацетон на MICRO CELL 2000 и заздравителя се нанася за следващите два дни. Двудневните апликации продължават 2–3 седмици или до пълното възстановяване на ноктите. За да се предпази кожата около ноктите, се нанася гел за кутикули Cuticle Comfort на MICRO CELL 2000 , който нежно омекотява кожичките и улеснява отстраняването им. Гелът съдържа калций и витамин В5 с подхранващо и защитно действие, както и морски соли и хитин, които нежно отстраняват мъртвите и излишни кутикули. При не толкова остро изразен проблем – меки и чупливи нокти и като превантивна мярка се препоръчва използването на заздравителя като основа преди нанасянето на декоративен лак, 1–2 пъти седмично.

През 2007 г. продуктите на MICRO CELL 2000 са определени като продукти № 1 в грижата за чупливите и меки нокти в Германия, Швеция, Норвегия. Продуктите успешно се разпространяват и в Швейцария, Испания, Франция, Гърция, Прибалтийските страни,Унгарияи, Русия и др. От 2008 г. марката MICRO CELL е представена в България със серията MICRO CELL 2000.
 

More from View Sofia

More Nails