Следва

Голям интерес предизвика "Във време на промяна". Изложбата се удължава

"Карнавал" от Камен Донев

Трите етапа на любовта – от запознанството, през искрата на чувствата до среща след много години – пресъздадени в образите на шест двойки и техните страсти ще гледаме в постановката на Камен Донев Карнавал.
 

Events преди 13 години

Трите етапа на любовта – от запознанството, през искрата на чувствата до среща след много години – пресъздадени в образите на шест двойки и техните страсти ще гледаме в постановката на Камен Донев "Карнавал".

Припознаваш себе си в нечий любовен етап, или коригираш тайно случващото се на сцената. По твой стереотип! Носещи имената на най-известните прототипи: Антоний – Клеопатра, Отело – Дездемона, Хамлет – Офелия, Тоска – Марио, Кармен – дон Хосе , както и Моцарела–Пармиджано (като изключим последната), двойките са събрани в съвременния живот и са обединени от темата любов–секс–танц.

Театрална постановка от Камен Донев
Режисьор: Камен Донев
Сценография: Николай Нинов
С: Пламен Сираков, Мария Статулова, Герасим Георгиев, Йорданка Стефанова, Тодор Близнаков, Албена Колева, Веселин Цанев, Ана Вълчанова, Петко Каменов, Александра Василева, Благовест Благоев, Таня Мицков, Кирил Бояджиев

Място: Сатиричен театър Алеко Константинов
Дати на постановката: 10 януари (понеделник), 20 януари (четвъртък), 29 януари (събота)
Сцена Щастливеца, 19:00 часа
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.