Следва

Стилът на Мишел Уилямс

Б като Библия - Б като Блог

Още първия ден, в който цветовете по дърветата се пробудят, ти трябва да пробудиш цветовете в гардероба си...

All fashion преди 13 години


Където оранжевото среща розовото, започва пролетта


Ето я първата идея, която ще приложим на пролет.

Още първия ден, в който цветовете по дърветата се пробудят, ти трябва да пробудиш цветовете в гардероба си. Стига с графитеното сиво, черното, масленозеленото, бежовото и кафявото. Още от сега започни да се запасяваш с всеки ярък цвят в гамата. 

Първи в списъка с желания изскача оранжев панталон на Jil Sander, следван от синя рокля и розови сандали. Останалото включва много бели тишърти и бели поли, големи цветни аксесоари, топло време и приятели.

via Fashion Squad



Перфектното палто в цвят camel + перфектната чанта



Когато срещнеш перфектното палто в цвят camel, един размер в плюс не може да е нещо лошо, напротив, ще внесе още една идея уют. Много харесваме, как тук е комбинирано с романтичен червен клъч на цветя. Перфектно.

via FriChic

Халат за парти



Какви ли не налудничави идеи изпробваш всяка събота вечер пред огледалото, преди поредното парти. Тази седмица опитай с домашния си халат. Сложи му само мини черна рокля или пола и колан, естествено на висок ток и с подходящи аксесоари.

via 5 inch and up

Деним и дантела



Поредната неочаквано добра комбинация, родена в главата на моден блогър - дънкова риза и дантелена пола, които заедно стоят много нежно и шик.

via Kendi Everyday

Връзки за обувки около талията



Кой би повярвал, че коланът около талията на Ханели всъщност е направен от две неонови (зелена и жълта) връзки за обувки. Ефектно, лесно и евтино.

via because im addicted

 

More All fashion