Следва

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Деси Колева

Как го прави тя. Красивите тайни на Лив Тайлър

Дъщеря на рок легенда, модел и актриса – години наред Лив Тайлър е нарицателно за красота в Холивуд. Тя не...

Celebrity beauty преди 13 години

Дъщеря на рок легенда, модел и актриса – години наред Лив Тайлър е нарицателно за красота в Холивуд. Тя не страда от мании относно фигурата си и не обича прекалено силния грим, поддържа тялото и духа си и им дава това, от което имат нужда.

Най-важно за Лив е да се чувства добре в кожата си. Израснала в бурния свят на рока, малката г-ца Тайлър се бунтува срещу татуировките и кожените панталони, превръщайки се в пълната противоположност на този стил - елегантна, женствена и напълно уверена в себе си млада дама. Затова и съветът й е да бъдем себе си.

Всяка жена винаги трябва да ухае добре и Лив знае това. Едно от нещата, които прави е да сложи капчица парфюм зад ушите си, гънките зад коляното и дори на стъпалата. Най-ценните женски съвети на актрисата идват от майка й – бившият модел Bebe Buell. Тя съветва дъщеря си да се грижи редовно за кожата си. Здравата кожа е основен източник на красота.

Косата е важен компонент от целия вид, затова се нуждае от всекидневна поддръжка, особено подстрижките. За красива коса Лив съветва изплакване със студена вода в края на всяко миене – по този начин се възвръща блясъкът на косата, а също така е полезно за кръвообращението.

За красиво лице не са задължителни тонове грим. Със себе си красавицата носи малък несесер с най-нужните неща, като фон дьо тен и червило. По този начин целият процес на разкрасяване отнема не повече от три минути.

Здраво тяло, здрав дух – през свободното си време Лив танцува балет с Mary Helen Bowers, балерината занимавала се с Натали Портман за филма „Черен лебед”. Спортът освен, че дисциплинира, поддържа тялото в страхотна форма.

Дъщерята на гласовития Стивън Тайлър твърдо стои зад убеждението, че ароматът й определя нея самата като личност. Дори когато е на снимки, актрисата използва определен аромат, съответстващ на персонажа, когото превъплъщава.

Като една истинска класическа красавица Лив е против пластичната хирургия.

Тя се приема такава, каквато е и не се ужасява от промените на времето върху нея.

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя