Следва

Laura Ashley: От копринения параван до осъществената мечта за красив дом

Спагети Ница

Сваряваме ги по обичайния начин - в подсолена вода и с внимание към детайла, наречен минути, необходими за...

Food преди 13 години

Всяка вечер кулинар ще е нещо като гид на гурме почитателя, домакинята, пълна с изненади или просто още един извор на идеи какво да сготвиш, за да е вечерята или обядът по-специален. И след като е доказано, че любовта на мъжа минава през стомаха, ти имаш още едно много силно оръжие за завладяването на сърцето му.

Всеки делничен ден по една рецепта, която не обещаваме да е гениално проста, но пък гарантираме, че ще е изтънчена, изпробвана от старо време или препоръчана от теб, защо не, която ще те вдъхновява за още кулинарни подвизи.


Спагети Ница


Продукти: 300 г спагети, 100 г зехтин, 30 г лук, 10 г чесън, 100 г домати и 100 г пармиджано.

Сваряваме ги по обичайния начин - в подсолена вода и с внимание към детайла, наречен минути, необходими за сваряване, означен на опаковката. Междувременно нарязваме лука на ситно, запържваме в зехтин заедно с чесъна. Прибавяме ситно нарязаните червени домати, за да се изпържат заедно с останалите продукти. След това прибавяме сварените и добре изцедени спагети, разбъркваме леко и викаме с приглушен глас: Пронти! Пармиджаното е за отгоре и за който обича. Тайната е топлината и внимателното поставяне на спагетите в соса, за да не се накъсат.

More Food