Следва

Сезонът на буболечката! Време е да се отбраняваш

Подготовка за първа пролет! Наградата отива при...

Вече те попитахме как подготвяш себе си за новата пролет, кои са тайните ти, изпитани и проверени в годините, или нови, нарочени, за да бъдат приложени за първи път и ти ни сподели вдъхновена, ентусиазирана, искрена, като на приятели

Celebrity beauty преди 12 години

Вече те попитахме как подготвяш себе си за новата пролет, кои са тайните ти, изпитани и проверени в годините, или нови, нарочени, за да бъдат приложени за първи път и ти ни сподели вдъхновена, ентусиазирана, искрена, като на приятели.

Разказаните програми за пролетно "съживяване” публикувахме на страниците на сайта, а за най-добрия приготвихме най-съвършеното ухание на лятото - Taj Sunset на Escada.

Наградата ни заслужено ще получи Ани, която не просто сподели пролетните си тайни, а ни изнесе професионален урок за пролетен тонус пълен с конкретни проблеми и ясни съвети за тяхно решение, включително козметични продукти, както и хитрини, които да приготвим сами вкъщи. Ани ни преведе през всичко от косата, през лицето, тялото и дори хранителните си навици за този сезон. На този линк ще ти припомним всичко още веднъж.

От нас тя получава Taj Sunset на Escada. Великолепен аромат с мирис, който сякаш отваря устните ти и слага вътре парченце манго, толкова екзотичен, толкова слънчев, че започваш да мечтаеш за море, пясък, дюни и любов в първия миг на вдъхването му. Номер деветнадесет в изумително успешната линия от модни аромати на Ескада, Тай Сънсет извиква идиличната картина на живописния плаж в Гоа. Представи си красив бял пясък галещ стъпалата, полюшващи се палми и бризът, който идва, когато слънцето си отива.

Въпреки че май не иска да си признае, пролетта е тук и ние вече й се наслаждаваме с цели шепи, но отправяме топлите си мисли към лятото. Очаквай скоро и тайните ни хитрини за перфектна лятна форма.

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя