Следва

Пет неща, за които всички говорят

Търси се новата Мис България

Дойде и това време. Да покажем новата Мис България, която ще наследи титлата на предишните Ромина Андонова...

Events преди 12 години

Дойде и това време. Да покажем новата Мис България, която ще наследи титлата на предишните Ромина Андонова, Антония Петрова, Юлия Юревич, Славена Вътова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова и така назад във времето до 1968 година.

Но преди това на 14 и 15 май 2011 г. ще се проведе кастинг за момичета. Различното обаче е , че тази година конкурсът за красота е организиран не от МА Визаж, а от продуцентска къща !no frame media. Техни са предаванията "В джаза събота вечер" с Вили Сечкова по бТВ, "5400" с Емил Кошлуков и "Споделено с Камелия" по ТВ7.

И през двата дни селекцията на момичетата ще се проведе в Sofia Live Club в подлеза на НДК от 9:00 часа. Организаторите отправят покана към всички момичета, навършили 16 години, да вземат участие в кастинга и да премерят силите си в битката за короната.

Титлата Мис България ще бъде връчена на победителката на официална церемония на 27 юни.

Първата Мис България, Бранимира Антонова, която получава короната през 60-те години, печели титлата с номер 33, а с двойните числа е свързан и животът й. Родена е на 22-и, 11-и месец. Вярваш или не в съдбоносните комбинации обаче, винаги имаш шанс, ако си умна и имаш какво да покажеш.

Пък, дай Боже, да получим една достойна Мис, с която да се хвалим по света!

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?