Следва

Звездите на Наблюдателя

News Екстаз във вторник: Гага с нов проект; Уилям и Кейт на втори меден месец; Линдзи Лоън се рекламира с клип; Бербатов напуска Манчестър

Всичко може да се очаква от Гага, но съвместната й работа надминава и нейните възможности. В Манхатан беше...

Events преди 12 години

1. Лейди Гага и Полароид представиха новия си уникален съвметен продукт - слънчеви очила, които снимат!

Всичко може да се очаква от Гага, но съвместната й работа надминава и нейните възможности. В Манхатан беше представен невероятният продукт на Полароид - очила, които същевременно могат да правят снимки с 1,5 LCD дисплей.

За създаването на този продукт Лейди Гага е взела участие с иновативните си идеи. Камерата на очилата е поставена между очите, точно малко над носа.

Дисплеят се намира също между очите, но над камерата- да, и за наша изненада се твърди, че може да се вижда през тях.

Нямаме търпение да се сблъскаме с тези очила на живо, със сигурност от чисто любопитство ще ги пробваме!

2. Явно визитата на семейство Обама е вдъхновила младоженците на Бъкингамския дворец, тъй като се очаква да повторят медения си месец с обиколка на САЩ и Канада.



Този път няма тайни и те като често отразявани медийни звезди, направиха официално изявление и обявиха датата на заминаване - 30 юни.

Уилиям и Кейт дори представиха пред журналисти програмата на обиколката си, което изглежда прекалено.

И все пак феновете от Монреал да се готвят за посещението на принца и съпругата му на 2-ри юли!

3. Независимо от присъдата й за 120 дни домашен арест, Линдзи Лоън е лице на рекламна кампания и то не на какво да е, а на самата себе си.




Ричард Филипс я заснема в 90-секундно видео, в което я представя самотна, наранена, невинна, тъжна и най-вече трезва.

Видеото се нарича „Трансформираната Линдзи Лоън” и не само, че представя скандалната актриса в алтернативната й светлина, но и ще участва съвсем скоро в 54-тия арт фестивал Venice Biennale.

С това си видео Филипс ни демонстрира новото си амлоа – видео режисиране, тъй като доското той беше известен единствено като художник.

Отделно, идеята му е да представи красивата страна на звездата, защото той виждал в нея „комбинация между фантастиката и реалността, а не проблемна млада дама.”

Дано това му начинание не доведе до срив в кариерата му, тъй като светът все още вижда Линдзи Лоън единствено като скандална и проблемна холивудска актриса.



4. The Hangover Part 2 или "Последният ергенски запой 2" успя да стигне до първото място на бокс офис класациите за този уикенд, като първите зрители на филма са успели да напълнят салоните за отирцателно време.




Приходите му за една седмица достигат 86 милиона долара, а след него се нареди втората част на Кунг Фу Панда с 48 милиона.

Противно на очакванията ни, Карибски пирати е едва на трето място, въпреки силния интерес към филма. В класацията попада и спечелилият Златна Палма филм на Уди Алън Midnight in Paris, което е огромен успех, тъй като филмът е излъчван само в 58 кино салона досега.

5. Ако краставиците те притесняват, трябва да знаеш, че според изследванията пилетата, които консумираме, са в пъти по-вредни от бактерията Ешерихия коли. Това е заради инжектираните соли с вода в пилешкото месо.



След проверка преди време се оказа, че от 14 изследвани проби на големи производители на пилешко, 8 са с наднормено съдържание – от 27 до 51%.

Солеви разтвори са открити в замразени пилета за грил, бутчета, филе, бонфиле и други продукти. Фирмите нарушители ще бъдат санкционирани първоначално с до 10 000 лева, а после с по-солени глоби.

И все пак трябва да знаеш, че Ешерихия коли е нормален причинител, който се проявява най-вече при лоша хигиена и най-вече в горещините, успокоява ни министър Мирослав Найденов и той е категоричен, че заразата във въпросните краставици, които уж не били доставени у нас, е само в кората.

Затова, ако искаш да се предпазиш и от нитратите, измивай добре и задължително бели този идеален за летните обеди зеленчук.

6. Бербатов напуска Манчестър Юнайтед, такива са слуховете в Англия, разпространени от вестник „Сън”.



Голмайсторът Димитър Бербатов ще се раздели с клуба през лятото. С 20 попадения през този сезон, безкомпромисен в играта си за отбора и въпреки това дори не бе включен в групата на "червените дяволи" за финала на Шампионска лига срещу Барселона. Сякаш съвсем нарочно, за да не изгрее прекалено силно звездата му.

Впоследствие Бербатов остави празно мястото си в ложата на стадион "Уембли" и не бе заедно със съотборниците си след последния съдийски сигнал, подпечатал поражението с 1:3 на английския тим. Вместо това напето момче било в клубния автобус.

Вестник "Дейли мейл" твърди, че мениджърът на отбора сър Алекс Фъргюсън ще започне лятното освежаване на състава си с оферта за 20 милиона паунда за Модрич, но къде ще бъде Митко, това все още никой не знае.

Наскоро Фъргюсън казал пред приятели, че сигурно ще остане на "Олд Трафорд" още три години, а за да стигне Барселона, му трябва повече качество в средата на терена. Затова Модрич бил идеалният вариант, като в сделката за него може да бъде включен и Бербатов, информира Дневник.

Вестник "Телеграф" смята, че офертата на Манчестър юнайтед от 15 милиона паунда към Астън вила за Ашли Йънг отваря вратата за напускането на българина.

Вестник "Индипендънт" пък отбелязва, че въпреки наличието на възможност Юнайтед да удължи договора на Бербатов за още една година, там не бързат. Според "Таймс" дори и най-бледата надежда за бъдещето на играча е изчезнала, след като беше пренебрегнат за сметка на Майкъл Оуен, който игра като титуляр едва един мач през сезона, информират ни от dir.bg.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?