Следва

Защо си струва да прочетеш Паоло Джордано, който ще идва в България

News Екстаз в понеделник: Портрети на премиера на търг, зелена светлина за бг шофьорите, Том Форд ще прави и козметика

Колекцията ще включва грим и козметика за лице и тяло. Самият Том Форд си признава, че това решение не е...

Events преди 12 години

1. HAPPY BIRTHDAY МИСТЪР ПРЕМИЕР

На 13 юни 2011, министър председателят Бойко Борисов, ще отпразнува 52-та
си годишнина. 15 платна с неговия образ от популярната изложба “БГ art Tribute to usa POP ART” на пазар за изкуство и култура "Human Thinks", ще бъдат обявени в on line аукцион с тайно наддаване. Името на аукциона е POP ART - БОЙКО БОРИСОВ и ПОП АРТ БОЙКО БОРИСОВ част ІІ-ра.

Експонатите след време ще имат историческа стойност и някои далновидни инвеститори в съвременното изкуство, вече вложиха в някои от творбите. POP ART изкуството е с висока колекционерска стойност по цял свят, организаторите на изложбата очакват творбите да бъдат оценени предимно от чуждестранни граждани.

Ако ти е интересно, виж още на WWW.HUMANTHINKS.COM.

Аукционът пък се провежда онлайн>> или на FACEBOOK.

Успех в наддаването!

2. Пътуването от "Люлин" и "Младост" до центъра на София вече ще трае около 3 минути.



Как става това? От днес светофарите по булевардите "Тодор Александров" и "Александър Малинов" ще бъдат настроени на зелена вълна, която ще сложи край на тапите, образувани всяка сутрин в посока център.

От 8 до 9 часа сутринта светофарите по "Тодор Александров" и "Александър Малинов" ще светят нонстоп зелено и така ще спестим ценно време.

От понеделник Пътна полиция в столицата започва и засилено да контролира поведението на служителите си.
Три камери, монтирани в патрулки на КАТ, вече трябваше да следят дали униформените се държат професионално на работното място.

3. Риалити форматът „Мис България “ ще започне тази вечер по TV7.



В 10 поредни епизода зрителите ще имат възможността да проследят телевизионното реалити „Мис България – Пътят към короната”.

Телевизионното реалити ще представи ежедневието на претендентките за Мис България и подготовката им за участие в конкурса. Всеки ден красавиците ще имат различни занимания и ще покажат как се справят с поставените им задачи. В първата седмица от реалитито епизодите ще проследят какво се случва в периода от първите кастинги до обявяването на финалистките.

На 13 и 14 юни зрителите ще се запознаят с журито, което участва в селекцията на момичетата. Ще бъдат излъчени също кадри от протичането на самите кастинги, а зрителите ще станат свидетели на емоциите, ще съпреживеят радостите и тъгата на участничките.

В края на тази седмица в петък, ще бъде излъчено първото коментарно студио, след което ще станат известни 12-те финалистки.

Всичко това зрителите ще могат да гледат всяка делнична вечер, от 13 до 17 юни от 22:15 ч до 22:45 ч в ефира на TV7.

4. Дейвид Бекъм е най-добре облеченият мъж.



Футболистът Дейвид Бекъм оглави класацията на най-добре облечените мъже във Великобритания, а младоженецът принц Уилям пък се оказа най-зле облечената личност.

Тази титла Бекъм дължи на британските си фенове, които са гласували за него като най-стилния известен мъж на Острова.

Принц Уилям пък беше обявен за най-зле облечената знаменитост заради невзрачните си ризи и якета, пише dir.bg. "Уилям трябва да бъде по-смел в избора си на дрехи", коментира говорител на веригата за продажби на дребно Peacocks, която проведе допитването. Бащата на Уилям принц Чарлз също попада в топ 10 в класацията на най-зле облечените, заедно с Род Стюарт и Саймън Коуел.

5. Том Форд стартира бюти колекция. Това изобщо не ни изненадва след като така амбициозно дизайнерът се зае да впечатлява отново модната индустрия.



Колекцията ще включва грим и козметика за лице и тяло. Самият Том Форд си признава, че това решение не е случайно, защото от малък обожавал козметиката и се наслаждавал на всички видове бурканчета с мазила, а веднъж дори се оказал в спешното защото един от кремовете не му понесъл и получил алергична реакция.

Великолепния сладкиш Лара Стоун е ще бъде лице на първата му кампания, разбира се, кадрите няма да изключват лицето на Том Форд, защото, както винаги, той ще е навсякъде.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?