Следва

Маникюр като слънце

Подготовка за горещо лято. Твоите споделени тайни - Пламена

Aкo трябва да съм съвсем честна, може би съм единствената ви читателка,която полага адски малко усилия за...

Celebrity beauty преди 12 години

Хайде да се преборим. За три броя от революционния Braun Silk-epil 7 Dual (виж), който превръща краката в копринено гладки буквално с едно движение и за божествен маникюр и педикюр от CND, които да си направиш като подарък точно преди морето.

До неделя ти трябваше да ни разкажеш как се грижиш за тялото си през горещите летни месеци, а ние ти обещахме освен публикация при нас и сериозен летен подарък. До момента на редакционната ни поща пристигнаха десетки писма, а най-добрите от тях ще се борят за големите награди.

Преди да публикуваме всички материали няма да съобщим победителя в поредното, този път лятно предизвикателство на ViewSofia, затова ако ти не си успял да ни споделиш, ето как го направиха други от читателките ни:

Пламена Владимирова:


Aкo трябва да съм съвсем честна, може би съм единствената ви читателка,която полага адски малко усилия за визията през лятото. Защото както казва майка ми: “ Лятото те кара да се влюбваш в него!“ .

Моята най-голяма мания обаче е чистото лице. Номер едно в моя списък е грижата за лицето. Имам си цял ритуал по измиването и хидратацията и винаги съм най-стриктна в това. Първата ми работа сутрин е щом се пъхна под душа, ексфолирам с един уникален екфолиант с алое вера на Forever. След това подхващам четката за лице . Открих, че гелчетата за лице действат различно в различните периоди на месеца затова имам 3 гела (CLEAN &CLEAR - за дните преди менструацията, АVENE - ЗА средата на месеца и най-любимият ми Clinians+ vitamin C).

Още с първите минути от излизането изпод душа си нанасям VICHI AQUALIA ANTIOX - уникален флуид.

След като лицето е чисто преминаваме към тялото, което горкото почернява много бързо, но също толкова бързо губи хидратация. Е ,когато бях в Америка му намерих цаката - бебешко олио – единственото, което ме спасява. Затова вече 3 години лятото не използва нищо друго освен олио.

Ако трябва да съм честна, гримът никога не ми е бил слабост, затова и съм бая пестелива в това отношение особено през лятото. Основата за грим на Avon e най-хубавото нещо, което съм опитвала от години насам, затова тя е просто must-have.

Спиралите са ми слабост определено, имам сигурно на 10, но естествено МАYBELLINE… Последното ми откритие е One by one volume express. За устните си получавам много комплименти, защото са почти като на Анджелина Джоли, но единственото ми запазено оръжие за тях си остава балсама за устни на Vichi. Понякога ползвам и глос, но рядко понеже лепне. Гримът завършва с бронзовите перли отново на АVON.

ШАЛОВЕ, ГРИВНИ, ДЪЛГИ РОКЛИ И ЕСТЕВЕНО ЛЮБИМИТЕ МИ ШОРТИ са абсолютен MUST-HAVE за лятото. Повечето неща, които нося, са си мое дело (понеже се занимавам с моден дизайн) така че ако нещо ми потрябва или просто дилемата“НЯМАМ НИЩО ПОДХОДЯЩО ЗА ОБЛИЧАНЕ“ се появи, бързо си измайсторявам нещо и проблемът е решен!

Ако трябва да посоча моите 10 топ продукта за лятото,то те биха били:

1) Clinians гел за почистване на лице витаминС+Е ;
2) Флуид за лице VICHI AQUALIA ANTIOX;
3) Тоалетна вода ZARA WOMAN by Zara;
4) ПЕРЛИ ЗА ЛИЦЕ AVON BRONZE;
5) СПИРАЛА ЗА МИГЛИ ONE BY ONE VOLUME EXPRESS by MAYBELLINE
6) БАЛСАМ ЗА УСТНИ VICHI
7) ПАСТА ЗА ЗЪБИ LACALUT SENSITIVE;
8) LIPSGLOSS BEAUTY RUSH by Victoria’s secret;
9) Бебешко олио за тяло johnson’s baby
10) Лак за коса TAFT SHINE HAIR LACQUER

И така, носете си новите дрехи, вдигнете самочувствието си на макс, пейте си по улиците и никога не забравяйте УСМИВКАТА, защото Лятото е най–добрият „любовник“, но като всеки мъж и той се нуждае от повече добро настроение.
 



More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя