Следва

СТРИЙТ ПАРАД: София – дестинация на модата и добрия вкус, италиански дизайн и българско очарование

News Екстаз в петък: Памела Андерсън стана на 44, Джъстин купи MySpace, вече ще има реклама и в БНТ, Цвети Пиронкова най-сески тенесистка

Контролният пакет акции вече е собственост на певеца, който обяви амбициите си да съживи загубилия...

Events преди 12 години

1. Памела Андерсън на 44

Днес жената, направила червения цял бански легендарен, навършва 44 и празнува, доказвайки на целия свят, че е достоен конкурент на всяка двайсетгодишна красавица.

Фотосесията, която тя засне за Бонита де Мас не оставява никакво съмнение в незалязващото самочувстие на спасителката. Или може би е страх от напредване на времето?

2. Джъстин Тимбърлейк купува Myspace




Контролният пакет акции вече е собственост на певеца, който обяви амбициите си да съживи загубилия популярност сайт.

Пред медиите той споделя, че това е съвсем сериозно бизнес начинание и дори ще има собствен офис в централата на Myspace, без непременно да го посещава всеки ден.

Реакциите по адрес на Джъстин се обобщават в следното: това е типичен пример на живот, следващ изкуството. Има се предвид ролята на инвеститора и основател на Napster Шон Паркър, която той изигра във филма Социалната мрежа.

3. Падат „оковите” на Българската Национална Телевизия

Народното Събрание одобри на първо четене промени в Закона за радиото и телевизията.

Те позволяват повече рекламно време и продуктово позициониране в някои от предаванията - нововъдения, за които БНТ от години се бори с цел попълване на дупките в бюджета, но досега без резултат.

С любопитство ще продължим да следим посоката, в която Националната телевизия се развива.

4. Цвети Пиронкова в Топ 10 на най-сексапилните тенисистки



Сайтът bleacherreport.com постави родната тенисистка на 7-мо място в класацията за най-красивите състезателки на тазгодишния Уимбълдън.

Според нас, Цвети заслужава да бъде още по-напред в списъка, поради неподлежащия на оспорване факт, че тя е сред най-фините и женствени тенисистки.

А сега имаме още една причина да се гордеем с нея.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?