Следва

Мария Илиева и Васко Василев в журито на "X фактор"

News Екстаз във вторник: Малката Бекъм се появи в Туитър, Черил и Ашли Коул се разделят, Лейди Гага пострада от хакери

Дейвид и Виктория ни позволиха да видим новородената им дъщеря, поствайки снимки във Фейсбук и Туитър, които...

Events преди 12 години

Видяхме дъщеричката на Бекъм

Дейвид и Виктория ни позволиха да видим новородената им дъщеря, поствайки снимки във Фейсбук и Туитър, които до този момент са „харесани” общо 200 000 пъти…

И действително, фотографиите са по-различни от тези, на които сме свикнали да виждаме звездното семейство - те са стилни, черно-бели, интимни, дискретни. Освен това прическата на таткото много ни допада.

Хакери атакуват Лейди Гага



Последните дни наистина не са най-добрите за певицата. След като официално бе изместена от Риана в битката за музикална кралица, британският й сайт бе хакнат и от него бе открадната личната информация на феновете й.

Оказа се, че за това е виновна групировката Swag Security, която наскоро нанесе щети и върху сайта на Ейми Уайнхаус.

Самите хакери признават, че Лейди Гага е провокирала вандалския акт със своето хомофобско поведение - според тях, певицата използвала гей-обществото, за да продава успешно албумите си и не заслужава своята известност.

Ашли и Черил Коул отново се разделят



Едва научихме, че известната с разделите си двойка се е събрала за пореден път, и отношенията им отново се разпаднаха.

Иронията че, че причината е… изневяра. След скандалите, които предишните кръшкания на футболиста предизвикаха не само със съпругата му, но и с повечето му съотборници, Ашли доказа вечната поговорка за вълка и нрава, този път залитайки по стюардеса.

Предполагаме, Черил се чувства невероятно унизена и повече няма да се доверява на очевидно непоправимия си бивш партньор.

Политически взривове




Не искаме да политизираме Нюз екстаз, но след вчерашното споменаване на билбордовете „Искам да уволня Бойко Борисов”, не можем да пропуснем най-горещата новина от България днес.

Някои от вас може вече да са я чули, а други да са чули… самите взривове пред централите на ДСБ и РЗС тази сутрин. И тъй като това се случва точно преди гласуването на поредния вот на недоверие към правителството, политическите и обществени реакции са повече от бурни.

Надяваме се подобни новини да не се превърнат в тривиални, а напълно да спрат.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?