Следва

Кой и как прави перуките в "Като две капки вода"

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Криси Тейгън

Супермоделът Криси Тейгън знае няколко неща за това как да изглежда секси и зашеметяващо на корицата на списания като Sports Illustrated или докато е водещ на наградите Billboard...

Health преди 8 години

Супермоделът Криси Тейгън знае много добре как да изглежда секси и зашеметяващо на корици, като тези за Sports Illustrated, или докато е водещ на наградите Billboard.

Когато не позира за някоя фотосесия обаче, красавицата често експериментира в кухнята, реализирайки за себе си и своя любим Джон Леджън рецепти с ниско съдържание на въглехидрати, които след това споделя на всички в личния си блог, посветен на храната, която тя всъщност обожава. За да се увериш можеш да надникнеш във въпросния блог - “SoDelushious”, както направихме ние, за да извлечем есенцията на добрия й външен вид, която днес споделяме с теб.

Самата Криси признава, че изпитва огромна любов към солените храни, които често хапва даже и по повече. Но тази любов, често й се отплаща на сутринта с подпухнали клепачи, които Тейгън лекува с ледени очни торбички, които поставя на тях. Чаровницата споделя, че когато се стреми да намали консумацията на сладки храни, се чувства силно привлечена от солените. Въпреки това, Криси проявява силна воля, когато трябва да се подготви за някоя секси фотосесия и минава на много стриктна диета. Тогава тя напълно изключва от хранителния си режим храни с високо съдържание на въглехидрати, както и продукти, които са преработени или пакетирани. От напитките тя се лишава от тези, които имат кофеин.

За да набавя необходимите хранителни вещества на тялото си, Криси хапва храни с високо съдържание на протеин, като яйца с пуешко месо и авокадо. За обяд, например, тя ги комбинира с разнообразни салати и сашими, а вечерята е напълно забранена в такива случаи. След като снимките приключат, съпругата на Джон Леджън се отдава на любимите си храни с пълна сила и така до следващия път.

Въпреки че брюнетката е сто процента срещу гладуването, за да освободи тялото си от стреса и токсините, а и за да се лиши от някой и друг излишен килограм по-бързо, често минава на детоксикираща диета. А каква е тя - десет дни, в които консумира по три богати на хранителни вещества смутита, един ананас, една чаша мляко от кашу, лимонов сок с кленов сироп и лют червен пипер. Освен всичко, тя яде и колкото си иска плодове и зеленчуци на ден.

Ето и любимите детоксокиращи напитки на Криси:

Студен чай от мента - Той съдържа жизненоважни хранителни вещества и стимулира процесите в стомаха. Прекрасният чай помага на тялото да се пребори дори с трудните за преработване храни като бургери, пица, пържоли и подобни, които всички хапваме, когато не сме на диета.

Смути от ананас - Ананасът е богат на бромелаин, ензим, който помага да се усвоят протеините. Освен това, можете да направите смутито още по-полезно само като добавите лъжица ленено масло в него.

Смути от диня - Точно за идването на сезона на дините, си приготвяме тази страхотна нискокалорична напитка за всеки ден. Освен че е пълна с основни хранителни вещества и вода, съдържа и ликопен, който се бори с раковите клетки.

Когато не е на конкретна диета, Криси се стреми да се храни разнообразно като залага не пресните храни, ето и какво задължително влиза в менюто на секси красавицата:

Има едно хапване през деня, което Криси никога не пропуска - закуската! "Задължително трябва да имам закуска и задължително закуската трябва да бъде яйца, независимо дали е омлет, твърдо сварено яйце или бъркани такива.”

Авокадо, та кой не обича тези малки кремообразни съкровища на природата "Обичам да ям авокадо със сол и пипер.", споделя Тейгън.

За дневната си доза от омега-3 мастни киселини, 29-годишният модел хапва риба тон с малко майонеза и много дижонска горчица.

Когато става дума за фрешове, Тейгън ги предпочита зелени. "Обичам зелените сокове - тези, които включват действително много зелени зеленчуци, а не прекалено много ябълки," казва тя. "Тъй като тези с много ябълки просто имат за цел да бъдат вкусни, а ние всички знаем, че нещата, които са вкусни не винаги са най-добрите за нас, за съжаление."

Морските зеленчуци не само предлагат най-добрия набор от минерали, намерени на Земята, но явно те могат да се справят и с апетита! "Листата от водорасли са задължителни, когато ми се хапва солено, особено тези с вкус на уасаби.”

Според самата Криси, сашими са перфектната здравословна закуска. "Аз обожавам сашими, главно такива от риба тон. Купувам си шест парчета на ден и ги хапвам на един дъх. Понякога ги увивам в мини листа от водорасли."

Без съмнение, Тейгън обожава ядки. "Всъщност обичам сурови бадеми, без сол (шокиращо нали!) и, разбира се, понякога си хапвам печено осолено кашу. Солта не е здравословна, разбира се, но не можем да бъдем перфектни през цялото време."

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.