Следва

Кой ще грабне 250 бона oт Survivor, ще стане ясно тази вечер в Бтв.

PRO.BG със силна празнична програма

В последния месец от 2009 PRO.BG продължава да предлага на зрителите си разнообразна телевизионна...

Events преди 14 години

В последния месец от 2009 PRO.BG продължава да предлага на зрителите си разнообразна телевизионна програма с нови премиерни филмови заглавия, мега сериали, както и прекрасни анимации за малките си зрителите.

Два мега сериала започнаха излъчването си през декември. „Експериментът” (Fringe, 2009) от 10 декември и “Мръсно синьо” (Dark blue, 2009), който стартира на 15 декември. В слота 15:00-16:30 часа зрителите продължават да гледат филми през всички делнични дни на месеца. Сред заглавията са „Ловецът на крокодили” (28.12), „Легенда за Багър Бънс” (31.12), „Аферата Томас Краун” (1.01.2010) и др.

Филмите през седмичната вечер, които PRO.BG излъчва в четвъртък и петък ще са „Кобра” (18.12), със Силвестър Сталоун, Бригите Нилсън, ”Ромео трябва да умре” (18.12), с Джет Ли, DMX, Алaя.

Сред уикенд филмите на месеца зрителите ще видят: комедията „Най-сладкото нещо”, с Кристина Апългейт, Селма Блеър и Камерън Диас, романтичният „Петзвезден романс” на Дженифър Лопес и Ралф Файнс, „У дома за празниците”, с Джоди Фостър, Холи Хънтър, Робърт Дауни и Ани Банкрофт, и др.



Малките зрители също не са забравени. Съботно-неделните утрини са запазено място за едни от най-добрите детски анимации. „Семейство Флинстоун: Яба-даба-ду!” на 20 декември от 09:00 часа, детската анимация „Коледата на семейство Флинстоун”, „Вълшебният меч”, озвучен от Джейн Сиймур, Гари Олдман, Ерик Айдъл, Пиърс Броснън, който ще отведе малчуганите в едно магическо, музикално пътешествие, в което героите откриват безкрайната сила на приятелството и смелостта; „Котки и кучета”, с глaсовeтe нa: Aлeк Болдуин, Мaйкъл Клapк Дънкaн, Cюзън Capaндън, „Коледната песен на семейство Флинстоун”, „Славната четворка” и „Том и Джери: Бързи и космати” са само част от детските програми на телевизията през месеца.

Мега филмите и премиерите PRO.BG е запазило за празничните дни. Част от заглавията ще се излъчат за първи път в национален телевизионен ефир. На 24 декември ще видим „Купон на борда”, където цяло съзвездие актьори, включително хип-хоп звездите Снууп Дог и Метод Мен, издигат в небесата тази комедия за един сбъркан самолет, разполагащ не само със сексапилни стюардеси, но и с казино и най-горещата дискотека, която зрителите са виждали на височина от 10,000 метра.



Така филмът придава на думата "летя" съвсем различно значение! Премиера за тв ефира е и излъчването на „Чарли и шоколадовата фабрика”, с Джони Деп в главната роля, който е в ефир на 24 декември,...



...„Елф” (27.12), комедията „Свекървище” (26.12), с Дженифър Лопес, Джейн Фонда, Майкъл Вартан, романтичната комедия „Ловци на шаферки” (31.12), с Оуен Уилсън, Винс Вон, Джейн Сиймур, Брадли Купър и др.



Сред големите филмови заглавия ще видим още „30 дни до славата”, ”Опасни връзки”, с Ума Търман, Сузи
Курц, Джон Малкович, Мишел Пфайфър, Глен Клоуз, Киану Рийвс, „Студено къдрене”, „Любимците на Америка” - Били Кристъл, Катрин Зита-Джоунс, Джулия Робъртс, „Шивачът от Панама”, с Пиърс Броснън, Джейми Лий Къртис, фантастичния екшън „Еволюция”, със Стивън Спилбърг, Дейвид Духовни, Джулиън Мур, романтичната драма „Легенда за Багър Ванс” , с участието на Мат Деймън, Уил Смит, Чарлийз Терон и др.



В първият ден от новата 2010 зрителите ще гледат мега заглавието „Хари Потър и Огнения бокал”. Филмът е с начален час 19:45 часа. Другите големи филмови заглавия са „Царството на спомените” (1.01), „Като рицарите” (2.01), „Мъжки работи” и „Широко затворени очи” отново на 2 януари. За неделния 3 януари PRO.BG ще излъчи кинохита „Хитч”, една невероятна романтична комедия с участието на Уил Смит.

В ефира на PRO.BG предстои да се излъчи и една от най-престижните церемонии по определяне на „Мъж на годината” 2009 (26 декември). Зрителите ще видят церемонията по един по-специален начин, с много бекстейдж кадри, интервюта и др.

От Новините на PRO.BG зрителите ще могат да очакват обзор на забавните истории случили се през годината (24.12 от 21:45 часа) с водещи Георги Любенов и Лилиана Боянова, както и специално издание на Новините – Обзор на 2009 година (31.12, 17:00 часа), което ще бъде представено отново от Георги Любенов, но с партньорка Валентина Войкова.

За коледно-новогодишните дни предаванията на PRO.BG ще зарадват зрителите със свои специални празнични издания. В празничните издания на „Надхитри блондинките” играят: 26-ти декември – Юлиан Вергов, 31-ви декември – Асен Блатечки – това е ден четвъртък и играта има специално издание, редовното издание (съботното) - 2 януари – Светльо Витков – играе благотворително. В предаването „Точно така” – на 25 декември ще се изтегли желанието на зрител, което екипът ще изпълни.

В предаването „Точно така”, в последния ден от 2009г. гости на Витков ще са Карандила джуниър, деца-музиканти от Сливен, фолк певците Деси Слава и Тони Стораро, както и стилист, фризьор и гримьор, които ще дадат ценни съвети на зрителите, как да се подготвят за празничната вечер.



„Вечерното шоу на Азис” в коледните дни ще има издания на реалитито „Битката на градовете”, в които ще видим развръзката между отборите, които се състезават. Разбира се, ще има и специално издание на предаването на 31 декември в 23:00 часа, което ще продължи до 23:55 часа. В него зрителите ще видят завръщането на Дани Милев в шоуто, който заедно с другата гостенка в специалното издание фолк певицата Рени ще бъдат жури, което ще оценява певческия талант на участниците в „Битката на градовете”. Mакар и броени месеци след раждането на своя втори син, Рени ще се появи в шоуто в отлична форма.

Тимът на Златка Димтрова ще се опита да имитира Фамилия Тоника с характерните за града „Бургаски вечери”, морските гларуси на Силвия Драгоева ще се пробват с „Междучасие” на Васил Найденов, столичният отбор начело със Силвия Стойчева ще заложат на Трамвай N5 и „Усмивката”, а пловдивчани ще изхитруват и ще импровизират с песен на Азис, разчитайки на неговата благосклонност.

В навечерието на Новата година един от отборите ще отпадне в съревнованието. Бургас, Варна, Пловдив или София, кой от градовете ще изгуби битката – зрителите ще имат възможност да видят в празничното издание на 31 декември по ПРО БГ.
 

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?