Следва

Канадска изложба в София

News Екстаз във вторник: Кари Брадшоу се завръща, Анголка е новата Мис Вселена, Джордж Клуни представи жената до себе си

За всички, които преживяха трудно края на знаменития сериал, както и прожекциите на двата пълнометражни филма, имаме новина...

Events преди 12 години

Кари Брадшоу се завръща на малкия екран

За всички, които преживяха трудно края на знаменития сериал, както и прожекциите на двата пълнометражни филма, имаме новина – Кари Брадшоу ще бъде отново „съживена” в сериала „Дневниците на Кари”, който проследява живота на бъдещата модна икона в гимназията. След слуховете, че нов сериал ще има и той няма да засяга останалите три героини, сега стана ясно, че Сара Джесика Паркър надали ще поеме главната роля, което определено е разочарование за феновете на сериала. И няма как да е иначе, след като Сара и Кари и са най-ясният пример за това как една актриса заживява в кожата на героинята си, карайки целия свят да я нарича с нейното име.

Но едно е сигурно – независимо дали ще бъде успех или провал, новите серии със сигурност ще се радват на огромен интерес.

Анголка стана новата мис Вселена




Лейла Лопес, 25-годишна студентка по бизнес администрация, вчера бе избрана за Мис Вселена, след като впечатли журито не само с външността си, но и със своята естественост. На въпроса какво би променила във външността си, ако можеше, тя заяви, че се приема такава, каквато е, и се смята за жена, надарена с вътрешна красота. „Наследих чудесни ценности от семейството си и смятам да ги следвам до края на живота си”, сподели красивата анголка.

Тя ни се струва повече от симпатична и се надяваме, че няма да е поредната победителка в подобен конкурс, дискредитирана от гола фотосесия.

Джордж Клуни отново е обвързан



Сексапилният актьор, по който никога няма да спрем да въздишаме, в събота официално представи новата си любов Стейси Киблър. Тя го придружила на две партита, а очевидци твърдят, че се чувствала повече от комфортно сред звездната тълпа и контактувала свободно с присъстващите, вместо да стои прилепена до известната си половинка.

Блондинката е популярна не само с дългите си крака, но и с кариерата си – всъщност, тя е професионална кечистка… Да, точно така - бутафорната борба за хора с ниско до средно ниво на интелигентност. Говори се, че Джордж вече я е запознал с родителите си, а ние можем само да гадаем дали тя ще отнеме короната му на вечен холивудски ерген.

Безплатни почивки за туристите-заложници




След скандала с финландските и руски туристи, които не можаха да приберат по домовете си, поради отменени полети, резервирани от родна туроператорска група, родни хотелиери обмислят да ги поканят на безплатна почивка през следващия юни.

Това стана ясно от изявление, дадено от председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин, който дефинира целта на мярката като „да се измие срамът” от бранша. Не знаем дали това е достатъчно за туристите, които от петък са заложници на държавата ни, но поне е опит в правилната посока.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.