Следва

Животът е другаде

TV7 сбъдна мечтата за слава и бъдеще в телевизията, киното и театъра на 15 млади таланта

Най-новата българска звезда се казва Светла Георгиева. Тя спечели първото актьорско риалити в българския ефир – Star Machine, което завърши снощи с грандиозен финал в ефира на TV7. 

Events преди 12 години

Най-новата българска звезда се казва Светла Георгиева. Тя спечели първото актьорско риалити в българския ефир – Star Machine, което завърши снощи с грандиозен финал в ефира на TV7. Щастливата избраница на зрителите спечели билет за Меката на киното с голямата награда в надпреварата – двугодишна стипендия за Филмовата академия на Ню Йорк, чиито занятия се провеждат в студиата на Universal в Холивуд.

„Гордеем се, че открихме за българския зрител и бяхме трамплин за бъдещите кариери на 15 изключително талантливи млади хора. Не се съмняваме в техния бъдещ успех, като TV7 няма да спре ангажимента си към тях дотук и ще следим отблизо творческия им път, като скоро може отново да ги видим в нашия ефир”, сподели Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7.

Победителната във формата Светла Георгиева гостува тази сутрин в сутрешния блок на TV7 „Бодилник” заедно с носителите на наградите за най-добра женска главна и поддържаща роля Надя Стефанова и Диана Костова и отличника при мъжете Явор Костов, както и продуцента на предаването и член на журито Биляна Траянова.

Петимата признаха, че идват направо от партито след големия финал и не скриха, че страстите около кулминацията са били зашеметяващи. „Хубавата жена” от отбора „Петте димящи дула” на Стоян Алексиев и Валери Йорданов разкри и мечтата си – да снима с Мерил Стрийп. Оказа се, че Светла е била на косъм да бъде скъсана на финалния кръг от кастинга. Тогава Диана Добрева от журито й дава последен шанс – да изиграе Ейми Уайнхаус на концерт. Така, благодарение на TV7, Светла възражда страстта си към сцената, унищожена след провала при единственото й кандидатстване в НАТФИЗ.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 3 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 4 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?