Великолепната телевизионна четворка: Живот на "Високи токчета" с Людмила Филипова

Стартирахме с Гери Гочева, първа по азбучен ред, „домакинята” на студиото, следвана от Ива Дойчинова...

Какво става, когато четири напълно различни една от друга жени се съберат на едно място?

бТВ дава неподправен отговор с едно истинско женско седмично лайфстайл шоу „Високи токчета“, което се излъчва вече от няколко седмици.

Всяка неделя от 12.30 на повече от 7 сантиметра височина се качват Гери Гочева, Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Юлияна Дончева, провокирани една от друга, да обсъждат различни актуални теми пред зрителите.

Напълно непринуденият формат на предаването сблъсква мненията и позициите на четирите жени с различен житейски опит.

Писател, бизнес дама и политик, журналист и моден консултант са участнички в една съвсем обикновена женска среща, която обаче се случва пред няколко камери. Интересно е да се наблюдава, приятно и релаксиращо е да ги слушаш.

Събрахме ги в едно блиц интервю, което обаче ще публикуваме на четири порции всеки петък сутринта.

Стартирахме с Гери Гочева, първа по азбучен ред, „домакинята” на студиото, следвана от Ива Дойчинова, най-опитната с воденето, а този петък ти представяме Людмила Филипова.

Тя е писател по призвание, но с богат професионален опит в областта маркетинг и медии. Била е търговски директор, маркетинг мениджър и управляващ директор в големи комепании, както и в родни телевезии. Пише статии и анализи за в. "Монитор", "24 часа", "Новинар", "Икономически живот", сп. "Тема", сп. "Businessweek България".

През 2006 г.

Коментари: 2

K
Kristina Largova (2012/02/24 / 15:31)
Стилистите я прецакват много злобно! Какви са тия безумно смешни опашки, които сътворяват с косата й...или пък мазни корени в комбинация с изпръхнали ки хвърчащи краища?! Освен това я гримират отвратително!
P
prolet (2012/02/24 / 10:12)
Люси е прекрасен и безкрайно интересен човек, много финна и изискана. Познавам я от 10тина години, и винаги съм се удивявала на ентусиазма с който прави нещата даже когато не и се получават.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.