Следва

Боби Турбото освежи ефира на TV7

Донатела Версаче готви предстоящите визии на Гага

Двете дългогодишни приятелки решиха да обменят идеи за предстоящите визии на Гага, на среща в италианската модна столица Милано...

People of art преди 11 години

Двете дългогодишни приятелки решиха да обменят идеи за предстоящите визии на Гага по време на турнето й, докато се наслаждаваха на храната в хотел Palazzo Versace в италианската модна столица Милано.

За никой не е тайна, че екстравагантната изпълнителка, която неотдавна дойде и у нас, разчита до голяма степен на дрехите Версаче за гардероба си по време на околосветското пътешествие, на което е в момента.



Това тя доказа още при пристигането си в Милано, където певицата погъделичка въображението с провокативна червена рокля на безброй цепки. Моделът е старо творение на покойния гений и брат на Донатела - Джани Версаче.




Малко след това папараци шракнаха двете и в хотела, където певицата беше сменила червения си тоалет със сребрист и двете с Донатела отново позираха на камерите. Дизайнерката се усмихваше до Гага облечена в черна кожена мини рокля и обута с високи черни ботуши.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра