Следва

Who is he? 10-те ни най-любими факта за Дейвид Бауи

"Секс, лъжи и музика" е най-новият български праймтаймов сериал

„Секс, лъжи и музика” е най-новият български праймтаймов сериал, който стартира тази есен в ефира на bTV...

Events преди 11 години

„Секс, лъжи и музика” е най-новият български праймтаймов сериал, който стартира тази есен в ефира на bTV. Поредицата е в жанра музикална романтична драма и е изцяло вдъхновена от живота на младите в България. Зад проекта стои екипът, създал първия успешен български сериал от новата ера на телевизионното кино - „Стъклен дом”. bTV отново залага на новаторски проект и много нови лица, за да отговори на огромния зрителски интерес към модерните български сериали в разнообразни жанрове.

Историята в „Секс, лъжи и музика” проследява емоционално наситеното ежедневие на група ученици, които се сблъскват с купища предизвикателства и бариери в преследването на своята музикална мечта. Приятелство, любов, секс, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване – всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и на техните учители и родители, които ще завладеят ефира на bTV тази есен. Любими лица от малкия екран и театралната сцена ще нажежават страстите в „Секс, лъжи и музика”. Георги Кадурин ще влезе в ролята на властен директор, който следи стриктно за безупречния ред и имидж на поверената му гимназия. Под неговото строго ръководство Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри, а Карла Рахал ще възпитава музикалната култура на учениците. В ролята на секссимвола на училището, обожаван и от ученички, и от колеги, влиза актьорът Юлиян Вергов.

Освен традиционното присъствие на признати и утвърдени български актьори в каста на „Секс, лъжи и музика” за първи път в новата история на българските сериали главните герои ще бъдат непознати за публиката тийнейджъри. Те ще впечатлят зрителите освен с актьорската си игра и с дарбата си на певци.

„Секс, лъжи и музика” е един от най-смелите проекти на bTV в сферата на модерното телевизионно кино. Заедно с екипа на „Камера” се впускаме в абсолютно новаторски жанр и за първи път у нас телевизионен кино проект ще получи живот и извън ефира на bTV. Поемаме още едно предизвикателство - да дадем шанс на абсолютно неопитни, но много талантливи тийнейджъри да се изявят с главни роли в продукцията. Вярвам, че младите хора у нас имат огромен талант за сценична кариера, който само трябва да бъде открит и насърчен. Продукцията е насочена към младежката аудитория в най-широкия смисъл на понятието, като очаквам да предизвика голям интерес и у всеки родител”, коментира Апостол Пенчев, Член на УС и Директор „Телевизионни програми”, bTV Media Group.

Продуцент на „Секс, лъжи и музика” е bTV, а изпълнителен продуцент - „Камера” с Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков. Главни режисьори са Димитър Гочев и Зоран Петровски, главни сценаристи - Теодора Василева и Георги Иванов, а главни оператори – Радослав Гочев и Кирил Паликарски.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?