Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 26 ноември - 2 декември

Ароматна и прекрасна: крем супа от зелени броколи и тиква

Мед, тиква, ечемик, злато... цветът на дълголетието е и цветът на днешната ни супа, чиято рецепта ни е любезно предоставена...

Food преди 11 години

Мед, тиква, ечемик, злато... цветът на дълголетието е и цветът на днешната ни супа, чиято рецепта е любезно предоставена от Zepter International, България. 
Приготвя се бързо, за сметка на това е вълшебна. Безкрайно вкусна, ароматна, затопляща и пленяваща. Каквато трябва да бъде всяка сръчно приготвена супа в студеното снежно време на Декември.

Тази ухае прекрасно, а за сметка на това е и неустоимо вкусна... 

Продукти:

500 гр. зелени броколи
500 гр. тиква
1 бр. кромид лук
сол на вкус
зехтин екстра качество
бял пипер

Начин на приготвяне:

Нарежете лука. 
Почистете, измийте и нарежете броколите на малки парчета. 
Почистете, измийте и нарежете тиквата на кубчета. Поставете всички съставки в 3 литров съд и добавете около 50 мл. вода. Покрийте съда със Синхро-Клик капака на Zepter и гответе около 20 минути (стрелката на термоиндикатора трябва да бъде в зелената зона). Разбъркайте с невероятния Mixsy, овкусете със зехтин, сол и бял пипер на вкус. 

Сервирайте горещо.

За да направите повече плънка на крема, добавете паста или ориз.

С тази рецепта стартираме една фантастична инициатива с Zepter, Бъргария, която при малко късмет и добър кулинарен усет ще донесе на някои истински предколеден щастливец един от най-емблематичните, полезни и феноменални с качествата си кухненски шедьоври на Zepter.  


Изпратете ни на познатия мейл [email protected] своята рецепта за крем супа или ястие, което можем да приготвим с Mixsy.  Нека бъде придружена със снимка и, ако не е напълно авторска, с цитиран източник. Пет от най-добрите идеи за рецепти ще публикуваме всеки делничен ден от предстоящата седмица. Един от вас, идейните и сръчни участници в този ароматен кулинарен канкурс, ще спечели и 
1 оригинален и напълно оборудван Mixsy от Zepter International, България.

Очакваме писмата ви до 17 декември, неделя, заедно с трите имена, години, адрес и телефон за контакт. От понеделник започваме публикуването на най-добрите 5, а веднага  след това ще обявим и щастливеца - притежател на Mixsy!


Вкусната ни предколедна игра стана възможна благодарение на:




 

More Food