Следва

Великолепни Коледни идеи в специалните комплекти на Clinique

Бижу преди Коледа: Jolly Jewels от Golden Rose

Това е един разкошен продукт, обогатен с хайверени частици и блестящи люспички, който създава впечатляващ триизмерен ефект...

Nails преди 11 години

Най-новото бижу в портфолиото на Golden Rose: лакът за нокти Jolly Jewels e вече тук! Това е един разкошен продукт, обогатен с хайверени частици и блестящи люспички, който създава впечатляващ триизмерен ефект.

Пробавахме го още, когато го пуснаха предпремиерно на щанда на Golden Rose намращ се в Mall of Sofia и се влюбихме в тази глитърна визия със страхотна пигментираност, която по принцип трудно може да се "докара".

Освен това лакът има текстура с иновативна формула, която предотвратява сгъстяването, покрива отлично на един пласт и няма нужда от базов цвят. Четката е подходяща, както за глобално нанасяне, така и за прецизиране и акцентиране на блясък.

Цветовата гама също е чудесна, защото има за всеки по нещо - от много нежни до много шарени брокати, от по-покривни до такива, които са по-прозрачни. Но като цяло препоръчаме тази серия на тези, които са любители на блясъка. Лаковете наистина са страхотни, а и цената им също.

More Nails