Следва

Christmas playlist - Празничното парче на Тони

Сериал № 1 в САЩ – "Отмъщението", завладява ефира на Нова ТВ

Мадлин Стоу и Емили Ван Камп застават една срещу друга в хитовата поредица...

Events преди 11 години

Сериал № 1 в САЩ – „Отмъщението” /Revenge/ ще превземе родния ефир от 18 декември, всеки делничен ден от 20.00 ч. Точно тогава Нова ТВ ще стане арена на една вълнуваща история за предателство, любов, двуличие и отмъщение.

Номиниран за любима телевизионна драма от американските награди на публиката /People’s Choice Awards/, „Отмъщението” е най-успешната и рейтингова продукция на ABC в момента, като кино критиците единодушно я определят за най-пристрастяващата история на малкия екран.

Излъчван в общо 39 държави в света, сериалът ни отвежда в Хемптънс – свят, в който богатството и общественото положение определят хората. Появата на едно красиво момиче обаче ще го промени завинаги. Главната героиня – Емили Торн /Емили Ван Камп/ идва в богатия квартал с една основна мисия – да унищожи хората, виновни за смъртта на баща й. Всеки нейн ход е внимателно планирана стъпка, а благодарение на острия си ум тя е винаги няколко крачки пред своите врагове.

Звездата на Емили Ван Камп изгрява със сериала „Братя и сестри” и „Евърууд”, като тук дава още по-сериозна заявка за актьорския си талант. В „Отмъщението” Ван Камп се изправя срещу доказалата се Мадлин Стоу. Звездата от „Последният мохикан” влиза в ролята на най-големия враг на Емили Торн – кралицата на Хемптънс Виктория Грейсън. Превъплъщението й в могъщата и властна жена е толкова убедително, че тя заслужено получава номинация за Златен глобус в категорията „Най-добра актриса”. На екрана двете ще се изправят в ожесточена битка, която ще извади мрачни тайни от миналото и ще въвлече всички в една напрегната история за отмъщение на живот и смърт.

В актьорския състав влизат още популярни лица, които българският зрител познава от заглавия като „Клюкарката”, „Самоличността на Борн”, „Събудих се на 30”, „Мисията невъзможна” и други. Неизбежна част от Хемптънс ще бъдат актьорите Гейбриъл Ман, Джош Боуман, Хенри Крезни, Ашли Мадекуи, Конър Паоло и други.

„Отмъщението” е най-новото предложение на Нова ТВ след финала на „Д-р Хаус” и „От местопрестъплението: Маями”, с което медията за пореден път се утвърждава като място на едни от най-пристрастяващите и хитови сериали.



„Отмъщението” – от 18 декември, всеки делничен ден от 20.00 часа по Нова ТВ


More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?