Следва

Мика Стоичкова танцува "Гангнам стайл" в студиото на "Търси се…"

Кой спечели двойна покана за мюзикъла "Клетниците"?

Впечатлени от мащаба на продукцията, костюмите и актьорите сме сигурни, че тази лента няма...

Movies & TV преди 11 години

Ние вече ти споделихме, че няма как да пропуснем българската премиера на филма "Клетниците”. Впечатлени от мащаба на продукцията, костюмите и актьорите сме сигурни, че тази лента няма да ни разочарова и че ще пожъне множество успехи и на родна земя.

Затова решихме да зарадваме освен себе си и един от нашите редовни читатели с двойна покана за прожекция по избор на филма в България, предоставена от Forum Film. Условието, което постaвихме беше съвсем лесно, а именно да ни споделиш коя от трите прекрасни актриси - Ан Хатауей, Аманда Сейфрид или Саманта Баркс ти харесва най-много на червения килим.

Участвалите решиха, че Ан Хатауей е изглеждала най-стилно по време на премиерата на филма, а ние пък избрахме Илияна Хубенова сред всички гласували, за да отиде да се наслади на лентата заедно с неин приятел. 

Билетът й е валиден за веригите на кина Арена и Cinema City в периода 9-17 февруари 2013 година. Илияна трябва в тридневен срок да уточни в кое кино би искала да гледа филма, както и на чие име да бъде издаден. В противен случай, според правилата на промоцията, ще изгуби правото си да получи спечелената награда.

Своят билет тя ще може да вземе от касата на киното, което е посочила, като лицето, на чието име е регистриран, е нужно да предостави лична карта, за да го получи.

Честито!


 

More Movies & TV