Следва

"Евровизия - 2013" - десетката на финалистите

Яхти, леопардови принтове и почивката на Роберто Кавали

Той никога не се е страхувал да включва диви животински елементи в моделите си, но изглежда че не само обича да твори използвайки части от тях, а и да ги носи...

People of art преди 10 години

Той никога не се е страхувал да включва диви животински елементи в моделите си, но изглежда че не само обича да твори използвайки части от тях, а и да ги носи.

Роберто Кавали
беше щракнат  в леопардов бански по време на престоя си в Монако, докато се забавляваше със своята приятелка на скъпарска яхта. 72-годишният дизайнер носеше уверено смелия бански костюм, след което скочи от яхтата, за да поплува в морето.

Гаджето на италианеца кореспондираше прекрасно с идеята му за нещо диво в плажния тоалет и също беше избрала леопардова долна част на банския и за себе си. 





На борда, освен тях се разхождаше и овчарката им, която също е част от семейство. Роберто прекарва голяма част от летните месеци на лодката си и явно държи, когато е там всички да са около него.




Дизайнът на луксозната яхта е на самият Кавали, а самата тя възлиза на близо 20 милиона паунда, ако някой има интерес да я купи. Екипажът се състои от четирима души, а на борда спокойно могат да спят още осем души.

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра