Следва

Кино в лятна нощ. Няколко добри филма, които трябва да гледаш това лято

Обичта на известните - Сара Джесика Паркър, Матю Бродерик и Джеймс Уилки заедно на червения килим

И докато наблюдавахме актьори и режисьори в спокойния елегантен дрескод на събитието, се открои като поанта...

People of art преди 10 години

Вторник, 25 юни, червеният килим на лондонската премиера на мюзикъла „Чарли и шоколадовата фабрика” под режисурата на Сам Мендес посрещна знаменити гости от холивудската гилдия.

И докато наблюдавахме актьори и режисьори в спокойния елегантен дрескод на събитието, се открои като специалитет на вечерта стабилната семейна връзка между Сара Джесика Паркър и съпругa й Матю Бродерик, рядък пример за успешен брак в неспокойните води на бляскавия артистичен живот.

Симпатичните обичащи се съпрузи изглеждат отдадени един на друг, необезпокоявани от слухове за разводи и любовни афери, просто защото никога не дават такива признаци. И тук майката и таткото на три сладки деца са като картинка в учебник по цивилизовано семейство.

Сара Джесика, която получи модна слава с абсолютния хит на сериалите „Сексът и Градът” носи хубава блестяща рокля в златно от колекцията на Marc Jacobs Resort 2014 на крехката си фигура, прическата е изправена коса, разделена на път, а обувките са високи, нормално, макар и маниакалната й привързаност по този моден артикул да е само част от ролята й на Кари. В ръка пък е прочутата Fendi Baguette, която пак "Сексът и Градът" направи така известна. 







Матю Бродерик, когото познаваме като талантлив актьор в няколко по-известни кино продукции („Болни от любов”, „Степфордски съпруги”, „Годзила”), е свикнал да живее в звездната сянка на много по-известната си жена, но очевидно не се притеснява от този факт.


Сара Джесика Паркър с близначките Табита и Марион Бродерик

Двамата се гледат с любов и доказателството за стабилната им връзка е усмихнатият Джеймс Уилки, който ги придружава на премиерата. 11-годишният наследник на Паркър и Бродерик и баткото на сестрички близначки е толкова сладък в белия си костюм, че ти идва да го схрускаш като парченце шоколад.

Постановката по прочутата едноименна книга на Роалд Дал "Чарли и шоколадовата фабрика" е сбъдната мечта на режисьора, носител на Оскар, Сам Мендес, на когото са филми като "Координати: Скайфол" и "Американски прелести", а на премиерата на мюзикъла в Лондон бе и успешната актриса Ума Търман.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра