Следва

Как да си направим лимонов пилинг в домашни условия

Петте неща, които харесахме в КРАСОТАТА тази седмица

Повече от колекцията Haute Couture облекла на Christian Dior за есен-зима 2013-2014, харесахме неговото... 

Beauty News преди 10 години

Повече от колекцията Haute Couture облекла на Christian Dior за есен-зима 2013-2014, харесахме неговото предложение за грим. Колкото и да сме пристрастни към женствените силуети и кройки в ярки или неутрални цветове, вниманието ни прикова съвсем друго нещо.

Очарова ни не само блясъкът в устните, но и този на очите, както и естествените вежди и руж. Цялостното излъчване е много изтънчено и според снимките по-долу – подходящо за всеки тип кожа, само трябва да обърнем внимание на цветовете, които подбираме.

Класическо, изискано и женствено, точно както го харесваме. Нямаме търпение да опитаме нещо такова, нищо че има доста време до другия сезон! 





Семплата прическа от Haute Couture ревюто на Giambattista Valli за сезон есен-зима 2013-2014 ни направи голямо впечатление.

В самата колекция дизайнерът предлага изключително романтична визия, обем в долната част на дрехата, много драперии и волани. И това стои прекрасно.

Ние, обаче, мислим да ползваме тази семпла прическа в друга посока. Заради минимализма в стилизацията няма да сбъркаме дори ако аутфитът ни е многословен, затова бихме я изпробвали в една по-спортна, дива и младежка визия.




Свежо, не мислите ли ?


Много харесваме и Chanel , и Даян Крюгер , и ви показваме рекламната кампания, в която актрисата е лице на висококачествените продукти за кожа.

Те са разработени специално за сутринта, вечерта и почивните дни. Харесваме хладната красота на блондинката, блестящата й кожа, увита от одеалото, и завиждаме благородно за продуктите, които ще използва безплатно.





След като вече се наситихме на множеството от пръстени, които представи Карл Лагерфелд за кутюр колекцията на Chanel, решихме да ви представим интригуващия модел, с който бе забелязана и модната икона Анна Дело Русо.




Трендът с всякакви украшения за пръсти е превзел този сезон, но отскоро и украшенията за нокти биват носени, както от много световни звезди, така и от блогъри и модни маниаци.

Ние се зачудихме откъде можем да се сдобием с това интересно бижу и voilà - могат да се намерят както в бутиците и high street брандовете, така и в редица сайтове, обслужващи онлайн като ASOS, Amazon, eBay и др.



BM BEAUTY HER MAJESTY Eye Shadow

100% натурална минерална формула, сенките HER MAJESTY от колекция STORYBOOK.

Яркият, високо пигментиран минерален цвят е прекрасно допълнение към доброто настроение и блясъка на лятното парти.





Prettybox

След като ви показхме кои бюти неща сме харесали през изминалата седмица, ще изчакаме работният ден да свърши и ще направим кратка обиколка по магазините, за да си закупим поне част от този красив подбор от модни находки.

А вие какво си харесахте ?

 

 

More Beauty News