Следва

Джони Деп чисто рус на Фестивала в Лондон!

5 въпроса за маникюра на есента към Сара Джои Браун - официален трейнър на O.P.I

В четвъртък, на специално парти в столичен клуб, O.P.I България представиха официално новата празнична линия...

Nails преди 10 години

В четвъртък, на специално парти в столичен клуб, O.P.I България представиха официално новата празнична линия лакове за нокти, създадена съвместно с певицата Марая Кери, в бляскава Коледна атмосфера.



Екипът ни бе посрещнат от украсена с 18-те цвята от палитрата елха, върху която като Коледни играчки висяха блестящи металически цветове и наситено червени нюанси. За презентацията на ефектния празничен маникюр бе поканен трейнърът на O.P.I Сара Джои Браун, на която зададохме най-важните 5 въпроса, свързани с тенденциите при ноктите този сезон:



V. S. Здравейте, госпожо Браун. Как ви се вижда София?
С.Дж.Б.
Не успях да я разгледам много, но съм заредена с положителни емоции.

V. S. И така, какви са тенденциите при маникюра този сезон?
С.Дж.Б.
Есен-зима е с много тъмни цветове, разбира се, но с много блясък. Идеята е, че жената може да излезе през деня с избрания от нея цвят и вечерта да си сложи отгоре малко блясък. И вече има парти нокти.

V. S. Трябва ли ноктите да са в тон с роклята, обувките или нещо друго от визията?
С.Дж.Б.
Не. Никога. Абсолютно никога. Те са като бижу. Преди целта беше чантата ти да е в тон с обувките и маникюра ти да е в тон с педикюра, но не и днес. Всъщност сегашните тенденции те задължават да имаш един или два нокъта абсолютно в различен цвят от другите.

V. S. Значи всичко предимно е експерименти и закачки?
С.Дж.Б.
Да. Много цветове, текстура и блясък.

V. S. Кой е най-лесният и бърз начин да си направиш ноктите?
С.Дж.Б.
О, имам много добър отговор за това! Слагаш основа, от горе два слоя Liquid Sand Glitter и ноктите ти са готови за изключително кратко време, а даже не ти е нужен топ лак.
 






 

More Nails