Следва

Месечен ХОРОСКОП - МАРТ

Вкусни изкушения от Италия

Защото в Италия има нещо необяснимо привлекателно, нещо, което трябва да се преживее. Затова само няколко...

Food преди 10 години

Защото в Италия има нещо необяснимо привлекателно, нещо, което трябва да се преживее. Затова само няколко дни след като седмицата на модата в Милано приключи и сега най-интересното се случва на парижкия подиум, на нас все още ни е италианско пред очите, на сърцето и в менюто. За първото са виновни великолепните шоута на Prada, Gucci, Jil Sander, за второто - супер интересните в модно отношение хора, а за третото - разбира се, че са пастата, маслините, пестото, зехтинът, моцарелата, пармезанът - основна част от всяко обичано ястие.

За щастие архивите ни са пълни със снимки от дефилетата и стрийт стайла, а най-обожаваните автентични италиански продукти се намират в правилния магазин. Истинските ценители на италианската кухня могат да отидат в Lidl, където от 3-ти март ги очаква вълнуващ избор от различни видове паста, сосове, брускети и сладки изкушения от любимата страна.

След италианската седмица на модата идва италианската седмица в Lidl, а някои от най-вкусните предложения в брошурата са нашият топ избор за кулинарни приключения:


Сирене Пекорино, 24.99/кг


Ризото с различни видове подправки и зеленчуци, 3.49 лв.


Трицветна паста, 1.99 лв. 


Италиански салам, 5.49 /200 г/бр/


Зехтин с подправки, 4.99 лв. 


Прясна, охладена паста, 1.99/250 г.


Сушени домати, 2.99 лв.


Традиционни италиански Амаретини, 2.49 лв.
 

More Food