Следва

Мистерията около откраднатата самоличност на Халачев продължава в новия епизод на „Фамилията”

Ванеса Паради е красивата героиня на последния брой на списание Тhe Edit

Свежа, красива, в многото фотоси тя демонстрира чисто нова прическа, а в...

People of art преди 10 години

Свежа, красива, в многото фотоси тя демонстрира чисто нова прическа, а в придружаващото интервю говори за важността на това да си независим и за особените си отношения с Карл Лагерфелд.

Както отбелязва интервюиращият, Ванеса леко закъснява за срещата им и пристига в парижкия апартамент, място на снимките, с много модерна прическа и облечена в стила на безметежен шик.

След приключването на 14-годишните й отношения с Джони Деп през 2012 година, Паради изглежда променена не само като личност, но и чисто визуално и психологически - чувства се по-млада, по-секси, по-силна и енергична.

Едва отваряйки уста, Ванеса открива така характерното разстояние между предните си зъби, нещо като фирмен знак на френската певица и актриса, което й придава неувяхващ чар. Макар и на 41, тя има излъчването на 14-годишна, като тогава, когато започва кариерата й.

По време на интервюто Паради е облечена в синкаво бархетно палто от Ann Demeulemeester:

Купих си го преди 20 години. Едно време беше черно... И има големи джобове, пълни с разни неща!

Останалото по Ванеса са сиви ботуши и винтидж бридж-панталон.

Що се отнася до ултракъсата подстрижка, звездата току що се е върнала от Бразилия, от снимките на "Рио, обичам те!" на режисьора Джон Туртуро. Паради вече има съвместен проект с него - комедията "Под маската на жиголо", в която изпълнява ролята на еврейска вдовица. За косата си споделя:

Мислехме си, че ще е забавно да не използваме перука, а да подстрижем косата. Сега тя отново расте. Но на моята коса това бе необходимо. Така че веднага казах: "Разбира се, че ще ги отрежа!"

В периода си на романа с Джони Деп Ванеса никога не се разпростираше детайлно върху отношенията им. И сега, когато нейният бивш вече се готви за сватбата си с Амбър Хърд, тя не смята да коментира.

Ванеса обаче видимо не умира от печал - напротив, сега е по-съсредоточена върху кариерата си от всякога. Отделно от снимането на филми, тя гастролира с шестия си студиен албум Love Songs. Освен това, актрисата и певица определено има грижи и по двете си деца - 15-годишната Лили-Роуз и 12-годишния Джак от връзката си с Деп. Двамата учат в лосанджелиско училище.

Заетата Паради се радва, когато дългия полет е приключил:

Дванадесет часа без sms-и, без електронни писма и прочие, отразява ми се зле. Знаете ли обаче, всъщност аз не мога да се оплача от нищо - животът е изумителен. А когато става сложно, просто се опитваш да отиграваш нещата по най-добрия начин.



Звездата цял живот се опитва да се приспособи към прагматичността, необходима в сферата на шоу-бизнеса, и се е научила да цени истинските приятели:

Лос Анджелис предоставя огромни възможности за образование на моите деца. Предпочитам те да се обучават там, а не тук, във Франция. Но сърцето ми принадлежи именно на Франция: само тук се чувствам у дамо. Харесва ми да се срещам с приятели. Това не са приятели чак от училищните времена, но сме заедно вече от 20 години. Истинското приятелство не изчезва. Често се храним заедно, всичко е много просто. Отделно просто обожавам да се разхождам по улиците на Париж.

Ванеса има дълги отношения и с модна къща Сhanel: тя е посланик на формата вече трета година.

За Карл Лагерфелд тя казва:

С Карл си бърборим безспирно, обожаваме се взаимно и страшно обичаме да си прекарваме времето заедно. При всяка среща моите очи и уши са отворени на четири, за да го чуват какво говори. Аз истински го обичам.

В момента Паради се наслаждава на турнето си:

Пеенето изисква голяма физическа сила. Слизаш от сцената потна и леко изморена, така че после са нужни няколко минути за възстановяване.

От интервюто става ясно още, че Ванеса никога не би влияла на децата си с какво да се занимават в живота. Тя счита, че е важно сами да направят избора си - без значение дали на двайсет години или на четиридесет.

Накрая добавя: трябва да се носи отговорност за собствения живот и да не се зависи от другите. Това е много важно!












More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра